MENIU CAUTĂ
08 Aug. 2017 10:05

Răzvan Simion își sărbătorește ziua de naștere. Mesajul emoționant al Lidie Buble

Distribuie

Răzvan Simion își sărbătorește ziua de naștere. Matinalul de la Antena 1 împlinește marți, 8 august, vârsta de 37 de ani. Lidia Buble, iubita realizatorului TV, i-a tranmsis acestuia un emsaj emoționant pe rețeaua de socializare. 

„La mulți ani, omul meu frumos. Dumnezeu să te binecuvânteze cu tot ce are El mai bun pentru tine! Sunt o norocoasă să te am în viața mea', a scris Lidia Buble, pe Facebook, în dreptul unei fotografii în care apare alături de Răzvan Simion, în vacanță. (Vezi cu ce se ocupa Lidia Buble înainte de a ajunge vedetă)

Lidia Buble și Răzvan Simion trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar cântăreața spune că se înțelege foarte bine cu cei doi copii ai matinalului, din relația lui cu fosta soție. 'Ne înțelegem foarte bine, sunt doi copii foarte deștepti și foarte talentați. Am petrecut timp împreună, dar mai rar, pentru că ei stau la Timișoara. Când vin, ne înțelegem foarte bine, suntem ca trei prieteni, ei fiind foarte mici, eu foarte copilăroasă, ne jucăm, avem o relație bună', a mărturisit aceasta pentru Libertatea. (Ce spune Lidia Buble despre acuzațiile că i-a distrus căsnicia lui Răzvan Simion). 


Citește și: EXCLUSIV: Ce se întâmplă cu Ionuț Gologan după ce Malaezia a decis să renunțe la pedeapsa cu moartea pentru traficanții de droguri

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Încăierare în Parlament, între un deputat de la Putere şi unul din Opoziţie
Comentarii