Andreea Esca, prezentatoarea Știrilor PRO TV, și-a petrecut weekendul savurând preparate delicioase la restaurantul deținut de Dani Oțil. Localul, cunoscut pentru atmosfera sa primitoare și mâncărurile savuroase, este frecventat de multe vedete, iar Andreea Esca nu a făcut excepție.
Vedeta a ales două preparate deosebite din meniul restaurantului. Pentru început, ea a savurat o supă de cocoș de curte cu găluște, un preparat tradițional românesc, pentru care a plătit 30 de lei. Felul principal a fost însă o alegere mai sofisticată: saramură de caracatiță cu mămăligă, un preparat cu influențe mediteraneene, pentru care a plătit suma de 110 lei.
:contrast(8):quality(75)/https://mediacdn.libertatea.ro/unsafe/870x0/smart/filters:format(webp):contrast(8):quality(75)/https://static4.libertatea.ro/wp-content/uploads/2025/01/andreea-esca-a-mancat-la-restaurantul-lui-dani-otil-2.jpg)
Impresionată de gustul preparatelor, Andreea Esca a postat pe rețelele de socializare câteva imagini cu mâncarea și a adăugat un comentariu scurt: „Super bun!”. Se pare că pentru vedeta de la PRO TV, experiența la restaurantul lui Dani Oțil a fost una foarte plăcută și cu siguranță va reveni și a doua oară.
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/192_740b04911340d0109b97039638e50d9c.jpg)
Reacția lui Dani Oțil, după ce s-a spus că prețurile din restaurantul lui sunt prea mari
În urmă cu câțiva ani, Dani Oțil s-a lansat în lumea afacerilor, și-a deschis în 2016 un restaurant în care, potrivit zvonurilor de la acea vreme, ar fi investit peste 100.000 de euro. Are și un partener în această afacere, dar și mai mulți angajați.
De-a lungul anilor, restaurantul lui a fost frecventat de mulți clienți, iar unii dintre ei s-au și plâns că acesta are prețuri piperate. Spre exemplu, o porție de cartofi prăjiți costă 22 lei, pizza pornește de la 49 de lei și ajunge până la 69 de lei, în funcție de tipul acesteia, supa de cocoș de curte cu găluște e 30 de lei, o pulpă de rață confiată e 76 de lei, ciolanul de purceluș e 92 de lei, iar saramura de caracatiță e 110 de lei.
În ceea ce privește deserturile, prețurile pornesc de la 20 lei pentru ciocolata de casă și ajung la 42 de lei pentru un tort cu biscuiți.
Având în vedete plângerile referitoare la prețurile din restaurant, Dani Oțil a reacționat, spunând că totul se justifică, având în vedere calitatea preparatelor și locația restaurantului, în zona de Nord a Capitalei.
„Răspundem răutăților de pe internet, glumițelor cum că la noi este scump, deși suntem un restaurant de nord, de mare calitate, cu servicii și pretenții, prețurile sunt astea care sunt, nu sunt cele mai mari de pe nordului”, a spus Dani Oțil pe Instagram, conform Fanatik.
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/281_bdb8aa688f9594d1883724f7c5b83c99.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/153_b801e59e8a10f86c18642f9251dfcc49.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/197_0d8942b8ff7f52207d27b16f00f5a281.jpg)
:quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/276_e0029c6410997ab3178c34853003ec10.png)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/43_3f0cb0e2d9eab9e74d568bd5e4099da3.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/15_b32ac7fa1d7535f190dbb7a04323feb6.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/253_cf05a39e29905268b557e1e96affc047.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/190_9b3bd6bf5ce27b9dd4cbd5e152a7ffe3.jpg)