MENIU CAUTĂ
20 Aug. 2015 09:07 , de Alina Serea

Reacția Andreei Marin. Ce spune despre faptul că averea sa va fi verificată de ANAF

Distribuie

Andreea Marin susține că ea aflat despre posibilitatea ca averea să-i fie controlată din presă, dar acest lucru nu o deranjează, ba dimpotrivă, i se pare normal și nu are de ce să se teamă, pentru că este un om corect.
'Aflu aceasta poveste la nivel de zvon, de la voi, caci eu nu am primit nicio notificare in acest sens. Dar chiar si asa, cred ca nu e nimic anormal sa primesti un control la un moment dat, iar acum inteleg ca e vorba de o campanie nationala in acest scop.
Din punctul meu de vedere, aceasta procedura ar trebui privita ca normalitate si nu ai de ce sa te temi daca esti un om corect, iar din veniturile de pe urma muncii tale iti platesti datoriile catre stat. Asa e firesc: fiecare individ sa isi vada de treaba si sa fie constient ca, fiind corect in privinta taxelor, nu lasa aceasta povara fiscala sa apese pe umerii celor ce se straduiesc sa faca totul bine, fara sa aiba nimic de ascuns', a scris Andreea Marin.
Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr vor fi notificaţi de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) cu privire la începerea verificării fiscale şi li se va solicita să aducă dovada veniturilor în baza cărora s-au efectuat anumite cheltuieli, scrie adevarul.ro. Numele celor doiapar printre cele alte 8.000 de nume ale contribuabilor care sunt verificați de ANAF, fiind suspectați că au făcut averi în mod nejustificat.
 
 
 
 

Comentarii