MENIU CAUTĂ
15 Mar. 2013 09:37 , de Magdalena Duru

REACȚIA Andreei Marin după ce a fost amendată de Poliție

Distribuie

„Bravo, Galați! Sunteți în top ca număr de participante la turneul nostru, alături de Constanța! De când batem țara în lung și-n lat, nu am vorbit în două zile la rând cu 1800 de femei, așa că vă mulțumim și vă iubim! A meritat să fac aproape 4 ore pe drum conducând de la Constanța la Galați, să iau și o binemeritată amendă pentru care îmi fac mea culpa, pentru că oricât ar fi de motivată, grabă strică treaba :).
Spectacolul vieții din această seară a însemnat emoție, inspirație, idei constructive, soluții pentru o viață mai bună, vocea suavă a Alexandrei Usurelu atingând inimi până la lacrimi, surpriza cuplului de dansatori din Galați pe care Fundația Prețuiește Viața i-a ajutat odinioară și care astăzi au plutit în pași de dans în semn de mulțumire… și premii, și cadouri neaspteptate pentru voi și speranțe readuse la viață. Și o baie de zâmbete, aplauze, bucurie de a trăi pentru că ne-am reamintit ce înseamnă să prețuim viață împreună. Mulțumim, mulțumim, mulțumim!”, a scris Andreea Marin pe site-ul de socializare Facebook.
Andreea Marin a fost amendată cu 750 de lei şi a primit şi şase puncte de penalizare, joi, deoarece în apropierea localităţii Albina a fost prinsă conducând cu 145km/h, pe un drum european pe care limita era de 100.
Citește și:

  • MELODIA de SUFLET a Andreei Marin! Ascult-o și o să vezi altfel viața! VIDEO

 

Citește mai multe despre Andreea Marin pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Liviu Dragnea, huiduit de un europarlamentar după discursul de la congresul PES
Comentarii