MENIU CAUTĂ
11 Apr. 2013 07:20 , de Simona Josan

REACȚIA IULIEI ALBU la MESAJUL FOSTULUI SOȚ! ”Îl rog să nu mă mai HĂRȚUIASCĂ”

Distribuie

Iulia Albu a luat atitudine pe Facebook, la puțin timp după ce Mihai i-a reproșat că, după divorț, nu face altceva decât să pună pe tavă viața lor personală. ”Flapper girl” i-a cerut fostului partener de viață, să nu o mai ”hărțuiască”.
NO COMMENT… Începând din acest moment mă retrag… Il rog pe fostul meu soț să înceteze să mă hărțuiasca atât public cat si in privat. Aceasta este ultima mea luare de poziție pe acest subiect”, a scris, la rândul ei, Iulia Albu, pe Facebook.
Iulia și Mihai Albu nu mai formează oficial un cuplu de mai bine de o săptămână. După ce și-au anunțat intențiile de separare în urmă cu o lună, cei doi continuă să se înțeleagă bine. Ba chiar au ieșit de la notar de parcă fuseseră la starea civilă: zâmbitori, ținându-se de mână ca doi îndrăgostiți. Cine nu ar fi știut că Iulia și Mihai Albu divorțează, ar fi zis că tocmai s-au căsătorit în fața ofițerului stării civile. Când au ieșit ieri de la notariat, designerul de pantofi și „flapper girl” s-au ținut strâns de mână, au fost numai un zâmbet, iar Mihai s-a comportat extrem de protector în preajma celei care i-a devenit oficial fostă soție.
Iulia (31 de ani) şi Mihai Albu (50 de ani) au hotărât să divorţeze, la sfârşitul lunii februarie. Cei doi au format un cuplu din 2004 şi au împreună o fetiţă, pe nume Mikaela.

Citește mai multe despre Divort Iulia si Mihai Albu și Iulia Albu pe Libertatea.

Comentarii