De Livia Lixandru,

Nico și Alexandra au intrat în cursa pentru ultima șansă și s-au clasat pe ultimul loc. Cum ancora a fost roșie, cele două au fost nevoite să părăsească cometiția.

Cele nouă echipe s-au întristat și au încercat să le ridice moralul celor două concurente.  Cea mai interesantă declarație a venit din partea lui Răzvan Fodor, care i-a mărturisit Nicoletei Matei că a fost îndrăgostită de ea.

„Nu știu dacă ajută la ceva asta acum, dar vreau să știi că în urmă cu 20 de ani am fost îndrăgostit de tine”, i-a spus Răzvan Fodor.

Reacția lui Nico nu s-a lăsat mult așteptată, „Și eu te-am plăcut”, i-a răspus Nico. La auzul declarațiilor, a reacționat și Alexandra: „Te vede tati!’ și s-au auzit hohote de râs. „Eram un puștan pe atunci”, a mai completat Fodor.

Răzvan Fodor de la Asia Express este căsătorit cu Irina. Împreună au o fetiță în vârstă de 9 ani.

Citeşte şi:

Adriana Nedelea LA FIX. Nelu Tătaru, secretar de stat în Ministerul Sănătății: „Au fost recoltate 32 de probe până acum, dintre acesta 11 au fost negative. Oficial, până acum, nu avem un cazuri de coronavirus”

LIVE UPDATE – Coronavirus în Europa | Cea mai neagră zi în Spania: 849 de morți în doar 24 de ore. Numărul de bolnavi a depășit 90.000

Scenă incredibilă descrisă de medicul ATI care apare în filmul Colectiv: „Asistenta murea când asistentele îi cântau șefului de secție «La Mulți Ani»!”

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”
GSP.RO

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres
HOROSCOP

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres