Mergi direct la conținut »
Reacţia lui Tristan Tate după ce a aflat că Bianca Drăguşanu s-a văzut cu Victor. “Nu sunt prost”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Reacţia lui Tristan Tate după ce a aflat că Bianca Drăguşanu s-a văzut cu Victor. “Nu sunt prost”

Reacţia lui Tristan Tate după  ce a aflat că Bianca Drăguşanu s-a văzut  cu Victor. Acesta a declarat că nu a fost deloc gelos atunci când cei doi s-au întâlnit.

„Nici măcar 1 la sută. Oamenii au gândire foarte măruntă şi vor spune ‘ O, Bianca s-a întâlnit cu Victor!!! De parcă ar fi cine ştie ce poveste’. În esenţă, este vorba despre faptul că părinţii unei fete s-au întâlnit pentru a discuta ce vor face de sărbători. Este ca şi cum ai spune că Bianca s-ar enerva dacă eu aş ieşi cu o femeie să iau prânzul şi acea femeie ar fi mama mea. Victor şi Bianca au o fată împreună, e normal să discute despre cum vor îşi vor petrece Crăciunul. În ce mod, m-ar deranja acest lucru? Sunt prost? Nu! Oamenii proşti pot fi foarte geloşi. Nu sunt prost, aşa că nu sunt gelos!”, a spus Tristan Tate, pentru emisiunea „Star Matinal” de la Antena Stars.

Recent, Tristan Tate a făcut și prima declarație după ce s-a aflat că s-a despărțit de cea care i-a fost iubită timp de o lună, Bianca Drăgușanu.

„Bianca este o femeie familistă, care și-a lăsat soțul și tatăl copilului ei pentru unul dintre cei mai ciudați playboy din București. Nimeni nu ar trebui să fie surprins că nu au mers lucrurile între noi’, a declarat Tristan Tate  pentru emisiunea „Star Magazin’, de la Antena Stars

Citește și

Sex-simbol și actor de telenovele. Cine este Gabriel Garko, italianul care prezintă Cerbul de Aur 2018 cu Mădălina Ghenea

 

Close
Închide
  Close