MENIU CAUTĂ
11 Dec. 2018 11:22

Ce spune PRO TV despre zvonurile privind concedierea lui Florin Busuioc. Prezentatorul se reface după infarct

Distribuie

În ultimele zile au circulat zvonuri potrivit cărora Florin Busuioc, în vârstă de 56 de ani, ar fi fost demis de la postul de televiziune Pro TV și că s-ar fi găsit un înlocuitor pentru acesta.

Reprezentanții postului de televiziune Pro TV au decis să lămurească situația lui Busu la cârma rubricii Meteo, pe care o prezintă de foarte mulți ani.

„Florin Busuioc se află în concediu medical şi se reface în după intervenţia suferită în urmă cu câteva săptămâni. Ştirea conform căreia acesta ar fi fost concediat nu conţine nicio urmă de adevăr”, au declarat reprezentanții Pro TV pentru adevarul.ro.

În acest moment, cea care îi țin locul la rubrica Meteo de la Pro TV este Ramona Păuleanu, în vârstă de 33 de ani.

Florin Busuioc este un cunoscut actor și prezentator de televiziune din România. Cunoscut sub numele Busu, acesta este prezentatorul rubricii meteo de la Pro Tv de foarte mulți ani. În luna noiembrie, Busu a trecut printr-un moment de cumpoănă, atunci când a suferit un infarct la finalul unui spectatol de teatru pe care l-a jucat la Filarmonica Oltenia din Craiova. Florin Busuioc a fost externat de la Institutul Naţional de Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu la începutul lunii decembrie, după ce a suferit un infarct şi i s-au montat două stenturi la inimă.

Citește și: L-am văzut pe Burnei „operând” în instanţă. Mărturii ale părinților despre cum ar fi luat mită o somitate a medicinei!

Citește mai multe despre florin busuioc, busu, concediere, concediu, infarct, pro tv și rubrica meteo pe Libertatea.

Comentarii