MENIU CAUTĂ

Reacție emoționantă a lui Dan Teodorescu la Eurovision: ”M-a lovit crunt, un pic în cap și mult în inimă”

Distribuie

Reacție emoționantă a lui Dan Teodorescu după ce Salvador Sobral, din Portugalia, a câștigat Eurovision 2017 cu 758 de puncte, fiind apreciat de juriile din cele 42 de țări participante drept cea mai bună prestație.

”Dacă-mi zicea cineva că o să plâng în timp ce ascult o piesă de la Eurovision, mi-ar fi dat lacrimile de râs. Dar am plâns ascultând „Amar pelos dois”. M-a lovit crunt, fără menajamente, un pic în cap și mult în inimă. P.S.: bine, adevărul e că mi s-a mai întâmplat în 2000; ascultam înregistrarea live cu „Luna” din Suedia, îmi număram notele false și, când am ajuns la 20, mi-a dat o lacrimă de nervi”, a comentat Dan Teodorescu.

Cântăreţul de 27 de ani, care are nevoie de o inimă, a impresionat până la lacrimi milioane de telespectatori la Eurovision. Salvador Sobral e bolnav, iar presa scrie că medicii i-ar fi spus că, dacă până la finalul anului nu face un transplant de cord, nu mai are nicio şansă. Portughezul a ascuns problemele de sănătate, convins fiind că va putea impresiona oamenii doar prin cântecul lui. Zilele trecute s-a aflat însă că acesta poartă în permanenţă un simulator cardiac sub hainele largi pentru a nu avea probleme.

Citește și: 

Citește mai multe despre dan teodorescu și EuroVision pe Libertatea.

Comentarii