Pe pagina de Instagram a lui Smiley a fost postat ieri un filmuleț cu artistul și Gina Pistol filmați în ipostaze tandre printre rafturile unui supermarket din Capitală. Cei doi au stârnit mari controverse odată cu apariția acelor imagini, care erau un teaser la videoclipul pe care urma să-l lanseze câteva ore mai târziu.

După valul de critici pe care le-a primit, cântărețul a postat un mesaj în care răspunde celor care i-au lăsat mesaje acide pe rețelele de socializare și care s-au scandalizat când au văzut imaginile.

„Am postat ieri pe Instagramul meu un filmuleț în care mă pup cu Gina și au comentat foarte mulți oameni, au comentat unii și foarte urât, s-au scandalizat de-a dreptul de această manifestare ieșită din comun. Aș vrea să îi asigur că este doar o cascadorie pentru videoclipul pe care urmează să îl lansez. Așa ceva nu se întâmplă în viața reală, între noi doi niciodată. Pentru cei scandalizați, le recomand să nu se uite diseară la șase când vom posta clipul pentru că el este plin cu așa ceva, devine și mai rău. Să nu faceți așa ceva acasă, nu vă recomand deloc. Și să vi-o zic pe aia dreaptă, nici măcar nu suntem noi doi în imagini. Sunt doi cascadori care joacă în locul nostru”, a fost mesajul transmis de Smiley. 

După ce a lansat piesa, artistul a mai transmis un mesaj. „Ce ați văzut în ultima mea postare nu este real, nu am făcut niciodată asta… iar pentru clipul de mai jos, eu și Gina am fost dublați de cascadori profesioniști. Vă rugăm nu repetați asta acasă!”, a mai spus cântărețul.

smiley-ep-4-4Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Smiley a lansat piesa „Mi-aduc aminte”

Smiley apare în secvențe reale de dragoste alături de Gina Pistol, cu nopți fierbinți începute pe timp de zi, în public, într-o avalanșă de amintiri și iluzii, totul în „Mi-aduc aminte”, cel de-al patrulea episod din serialul muzical „Mai mult de-o viață”. 

„Unele iubiri se vor de la început pentru totdeauna, oricât te-ai abate de la drumul drept, din ambiții, greșeli, dureri, gelozii, derive, etape diverse, ele revin din când în când și luptă să rămână până la sfârșit. «Mi-aduc aminte» este glasul destinului care plantează iubirea în suflet încă din copilărie și nu o mai lasă smulsă de nimeni și de nimic”, povestește Smiley despre noua piesă de puzzle din miniseria sa muzicală.    

După ce primele trei episoade ale serialului, „Locul sfințește omul”, „Nu mai există dup-aia” și „Purtat de vânt”, au spus povestea copilăriei fericite, a adolescenței tumultuoase și a drumului spre succes a trei buni prieteni, „Mi-aduc aminte” vorbește despre dragostea pasională, dar înșelată, care bântuie ani de zile prin destinele protagoniștilor. 

„Mi-aduc aminte că promiteai când te iubeam, că mă iubeai, că eu sunt totul pentru tine, dar știai că mă mințeai exact așa cum respirai”, spune refrenul piesei „Mi-aduc aminte”, în care tumultul trecutului, iluziile prezentului și dorințele viitorului se sting într-un tablou complet al iubirii pasionale.   

„Mi-aduc aminte”, a patra din seria de 5 piese care stau la baza serialului muzical „Mai mult de-o viață”. Lansat episod cu episod pe canalul de YouTube al artistului Smiley, serialul muzical „Mai mult de-o viață”, compus din 5 episoade construite ca scurtmetraje care leagă muzical și cinematografic etapele unei povești de iubire fără sfârșit, are scenariul scris de Iulian Moga.

Urmărește-ne pe Google News