Mergi direct la conținut »
Reguli schimbate la Exatlon. "Diferit față de tot ce s-a întâmplat până acum"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Reguli schimbate la Exatlon. "Diferit față de tot ce s-a întâmplat până acum"

Reguli schimbate la Exatlon. „Diferit față de tot ce s-a întâmplat până acum”

Reguli noi la Exatlon România în ceea ce privește jocul echipelor pentru vilă.

De Dana Aramă,

 

Cosmin Cernat, prezentatorul show-ului Exatlon România, difuzat de postul de televiziune Kanal D, a anunțat noi reguli pentru jocul în urma căruia una dintre cele două echipa se luptă pentru a locui în vila de lux din Republica Dominicană.

„Jocul de vilă are un sistem de desfășurare extrem de interesant. E, dacă vreți, diferit față de tot ceea ce s-a întâmplat până acum. În prima rundă vom avea 6 meciuri. Dar iată cum: fiecare echipă va trebui să își construiască 3 ștafete, dacă vreți, băiat fată.

Deci, un băiat și o față vor jucă împotriva altui băiat și a unei fete după modelul care se bucură de un spectacol extraordinar, și anume, flag race. O dată vor aruncă fetele, o data vor arunca băieții. Deci, aceasta este regulă jocului, avem 6 meciuri în prima rundă”, a anunțat Cosmin Cernat.

Citește și: Ilie Năstase s-a căsătorit cu iubita lui? Reacția fostului mare campion la zvonurile legate de cununia civilă (FOTO)

 

Close
Închide
  Close