Mergi direct la conținut »
Ricky Gervais, replici dure în deschiderea Globurilor de Aur: ”Dacă ISIS și-ar face platformă de streaming, v-ați suna agentul”
Muzică și Filme Libertatea > Entertainment > Muzică și Filme > Ricky Gervais, replici dure în deschiderea Globurilor de Aur: ”Dacă ISIS și-ar face platformă de streaming, v-ați suna agentul”

Ricky Gervais, replici dure în deschiderea Globurilor de Aur: ”Dacă ISIS și-ar face platformă de streaming, v-ați suna agentul”

Comediantul britanic Ricky Gervais a prezentat pentru a cincea oară gala Globurilor de Aur, iar în monologul său de deschidere a ironizat industria de la Hollywood, generând de multe ori râsete nervoase în rândul celebrităţilor prezente în sală.

De Ana Hațeg,

În monologul său, Gervais a ironizat unele dintre marile nume de la Hollywood precum Leonardo DiCaprio sau Felicity Huffman, dar şi cruciada începută de Ronan Farrow împotriva agresorilor sexuali, filmele Marvel, starea actuală a industriei cinematografice, entităţi corporatiste sau platformele de streaming.

Ricky Gervais a acuzat Hollywood-ul de ipocrizie în monologul său din deschiderea celei de-a 77-a gale a Globurilor de Aur. Le-a transmis câștigătorilor să nu țină discursuri politice atunci când acceptă premiile.

”Dacă veți câștiga un premiu în seara asta nu îl folosiți ca o platformă pentru a ține un discurs politic. Nu sunteți în măsură să faceți morală în legătură cu nimic. Nu știți nimic despre lumea reală. Cei mai mulți dintre voi ați petrecut mai puțin timp la școală decât Greta Thunberg. Așa că, dacă veți câștiga, haideți pe scenă, acceptați-vă micul premiu, mulțumiți agentului și dumnezeului vostru, iar apoi cărați-vă naibii”, le-a transmis ironic comediantul nominalizaților.

LISTA câștigătorilor Globurilor de Aur 2020

Una dintre cele mai controversate glume ale lui Gervais a vizat pe toți actorii de la Hollywood și platformele de streaming.

”Apple a intrat în industria TV cu un film superb despre importanța demnității umane și ce înseamnă să faci ceea ce este corect. Drama realizată de o companie care deține ateliere de manufactură în China.

Gigi Marian Osoloș, coregraful școlii de dans din Constanța care își abuza fizic și sexual elevele, folosea relațiile cu anumiți ”grei” din PSD ca să le terorizeze
Recomandări

Gigi Marian Osoloș, coregraful școlii de dans din Constanța care își abuza fizic și sexual elevele, folosea relațiile cu anumiți ”grei” din PSD ca să le terorizeze

Așa că spuneți că v-ați trezit, dar este incredibil pentru ce companii lucrați. Apple, Amazon, Disney. Dacă ISIS ar începe o platformă de streaming, v-ați sunat agentul, nu-i așa?”, le-a spus Gervais vedetelor prezente în sală stârnind zâmbete forțate în rândul audienței.

Alte glume controversate au fost legate de Jeffrey Epstein, despre care a spus că „nu s-a sinucis”, actrița Felicity Huffman, care a fost închisă pentru implicarea într-un scandal privind admiterea la colegiu a uneia dintre fiicele sale, și Leonardo DiCaprio pentru că iese cu femei mult mai tinere decât el.

Close
Închide
  Close