MENIU CAUTĂ
08 Mai. 2018 08:36

Rihanna a fost în centrul atenției la gala MET 2018. Ținuta impresionată aleasă de cântăreață – FOTO

Distribuie

Cântăreaţa Rihanna a fost în centrul atenţiei la gala MET 2018, la fel ca şi la ediţiile precedente. Vedeta din Barbados a avut o rochie "papală", în contextul în care tema din acest an a galei organizată de Institutul Costumelor a fost "Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination".

Moda s-a împletit cu religia la gala MET 2018, iar vedetele au reuşit să impresioneze prin alegerile lor vestimentare. Mai precis, expoziţia de anul acesta a Costume Institute din cadrul MET din New York a avut ca punct de reper biserica catolică. Astfel, mitre, veşminte religioase, aripi de îngeri şi cruci au marcat luni seară tradiţionala gală MET 2018.

O vedetă a fost însă în centrul atenţiei, reuşind să fure toate privirile. Rihanna, care s-a numărat printre gazdele evenimentului, a avut o ţinută de-a dreptul spectaculoasă. Ea a purtat o creaţie Maison Margiela by John Galliano, cu o rochie inspirată de ţinutele „papale”, asortată cu o mantie şi o mitră. Întreaga ţinută a fost brodată cu sute de perle şi a avut incrustaţii de pietre negre.

Gala MET este una dintre cele mai importante evenimente dedicate modei, fiind de multe ori comparată cu importanţa ceremoniei premiilor Oscar ca eveniment monden în Statele Unite.

Celebrităţile în vogă ale momentului sunt invitate de redactorul-şef al revistei Vogue – Anna Wintour. Pentru ceilalţi participanţi, un bilet de intrare costă aproximativ 30.000 de dolari de persoană.

Anul trecut, tema galei a fost „Rei Kawakubo/Comme des Garçons: Art of the In-Between” – un omagiu adus ţinutelor avangardiste ale creatoarei de modă japoneze Rei Kawakubo.

Anul acesta, tema este „Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination”, iar expoziţia cu acelaşi nume va fi deschisă publicului de pe 10 mai până pe 8 octombrie.


Citește și: EXCLUSIV/ Transformări spectaculoase marca Loredana. În 24 de ore a trecut de la Donna din „Mamma Mia!', la Maria Tănăse


Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Antonella sau drumul de la un corp de băiat la o femeie liberă
Comentarii