MENIU CAUTĂ
27 Dec. 2017 12:22

Rihanna este în doliu: „Nu îmi vine să cred că aseară te țineam în brațe”

Distribuie

Rihanna trece prin momente dificile. Cântăreața este în doliu, după ce vărul ei, în vârstă de doar 21 de ani, a fost împușcat mortal în Barbados, de un bărbat care a fugit de la fața loculuil, relatează Daily Mail.

Rihanna a publicat pe contul ei de Instagram mai multe fotografii cu vărul ei, Tavon Kaiseen Alleyne.  „Odihneşte-te în pace, verişorul meu. Nu îmi vine să cred că aseară te ţinem în braţe. Niciodată nu am crezut că aceea va fi ultima dată când te simt alături de mine. Te voi iubi mereu”, a scris vedeta din Barbados.

Totodată, ea a făcut și un apel pentru a fi oprite astfel de incidente armate. Vărul ei se plimba pe o stradă din Barbados, insula natală a cântăreței, atunci când un bărbat l-a împușcat de mai multe ori. Atacatorul a reușit să fugă, în timp ce Tavon a rămas pe stradă, într-o baltă de sânge. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Polițiștii încearcă acum să dea de urma atacatorului.

Cazul a fost preluat de presa internațională, care menționează că, în ultimul an, numărul incidentelor violente de pe insula din Caraibe a crescut foarte mult.


Citește și: VIDEO / Preotul care este tată pentru 400 de copii cere interzicerea avortului: 'Este o crimă'


Comentarii