De Alina Dan,

Rita şi Nelu Mureşan sunt divorţaţi oficial din 2007. De atunci au trecut şapte ani în care cei doi au continuat să trăască în aceeaşi casă şi, mai mult, fostul soţ să îi acorde designerului sprijin necondiţionat în toate evenimentele majore ale vieţii ei.
Aşa s-a întâmplat şi săptămâna aceasta când Rita şi-a anunţat revenirea în modă cu o prezentare inedită, care a avut ca temă îngerii. Alături i-a fost, ca de fiecare dată, fostul soţ.
„E normal să fie aşa. Atât timp cât nu-mi reproşează nimic, înseamnă că e de acord cu ce fac eu”, a mărturisit Rita Mureşan pentru „ring„.
Mai mult, o sursă a declarat pentru aceeaşi publicaţie că Rita şi Nelu Mureşan locuiesc împreună şi au o relaţie de prietenie.
„Nelu o respectă şi o iubeşte, tocmai de aceea îi va fi alături. De o împăcare nu s-a pus problema”, a spus acesta.
Pe de altă parte, designerul consideră că prezenţa fostului ei soţ la prezentarea de modă organizată de ea se datorează mai mult fiicei lor, Gloria – una dintre vedetele evenimentului -, decât ei.
„Suntem prieteni şi părinţi. Nu suntem mai mult decât atât. Dar odată ce relaţia dintre mine şi el s-a relaxat, s-a relaxat totul. (…) După divorţ, relaţia dintre noi şi familia ca atare a avut de câştigat. Acum nu suntem un cuplu, dar suntem o familie.”, a mai spus Rita Mureşan, conform sursei citate.

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”
GSP.RO

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”

Horoscop 18 ianuarie 2020. Fecioarele au o zi în care răbdare se epuizează
HOROSCOP

Horoscop 18 ianuarie 2020. Fecioarele au o zi în care răbdare se epuizează