MENIU CAUTĂ

Rita Ora, pictorial incendiar în lenjerie intimă. Și-a lansat propria colecție de sutiene

Distribuie

Rita Ora apare sexy și provocatoare într-o nouă campanie publicitară a brandului italian de lenjerie intimă, Tezenis, alături de care și-a lansat propria colecție de sutiene, intitulată „Miami”.

 

Interpreta hitului „ The Hot Right Now” este protagonista unui pictorial incendiar al noii colecții de lenjerie intimă a companiei, unde apare în lenjerie intimă neagră din dantelă, fiind surprinsă în ipostaze extrem de sexy. Rita a lucrat chiar ea la design-ul articolelor vestimentare.

Artista a publicat pe contul ei de Instagram și o înregistrare video, realizată în timpul pictorialului, unde se mișcă provocator, fiind învăluită în fum. „Sunt încântată să descoperiți noua mea colecție @tezenisofficial. Mi-a plăcut să lucrez cu această echipă. Sunt toți foarte pasionați și dedicați”, a scris aceasta pe Instagram.

Noul pictorial a fost lansat vineri, iar fanii s-au arătat extaziați de noile ipostaze în care a fost surprinsă artista lor preferată.

Rita Ora a demonstrat în repetate rânduri că este lipsită de inhibiții și nu se sfiește să renunțe la haine în pictoriale. Mai mult, aceasta a declarat luna trecută într-o emisiune că i-ar plăcea o partidă de sex în trei în stilul celebrului film erotic „Fifty Shades of Grey” și că nu i-ar displăcea ca în dormiturul ei să existe cătușe și bice. Cântăreața, de origine albaneză,  joacă în cel  de-al doilea film „Fifty Shades of Grey”, rolul  surorii personajului principal.

Citește mai multe despre rita ora și lenjerie intimă pe Libertatea.

Comentarii