MENIU CAUTĂ
23 Ian. 2012 17:52

Românul Sebastian Stan, pe ecrane alături de Lindsay Lohan?

Distribuie

Cotat cu şanse mari de a obţine rolul lui Richard Burton în filmul care se pare că se va numi "Elizabeth şi Richard - Povestea de iubire" este românul Sebastian Stan, un actor în plină ascensiune la Hollywood. Deşi nimeni nu a confirmat oficial încă, voci de la studiourile de film americane susţin că producătorii i-ar fi ales deja pe Sebastian şi pe Lindsay în rolurile principale şi sunt nerăbdători să vadă "chimia" dintre cei doi pe platourile de filmare. Până atunci însă, Sebastian aşteaptă cu sufletul la gură lansarea, în această vară, a celui mai nou film al său, "The Apparition", un thriller în care joacă alături de frumoasa Ashley Greene. Actorul de origine română a devenit celebru peste Ocean datorită rolului său din serialul "Gossip Girl", difuzat şi în România, de PRO TV.

Dragoste cu năbădăi alături de Diana Agron


Şi în viaţa amoroasă lucrurile par să-i meargă bine românului. Sebastian Stan se iubeşte din nou cu Diana Agron (foto), actriţa cu care a avut o relaţie furtunoasă, cu multe pauze şi certuri.

Lindsay are probleme serioase cu legea

Lindsay Lohan a fost considerată una dintre cele mai talentate actriţe tinere de la Hollywood, cariera ei atingând un moment de vârf în 2003 – 2004. Însă în ultimii ani artista a devenit subiectul preferat al presei de scandal, atât din cauza vieţii ei amoroase, cât şi din cauza excesului de alcool şi stupefiante, tânăra având probleme serioase cu legea.
 
 
 

Citește mai multe despre Elizabeth Taylor, Lindsay Lohan și Hollywood pe Libertatea.

Comentarii