Articol de Livia Lixandru, Duminică, 27 august 2017, 11:23

Ajunși în casa unei familii din Perdika, Grecia, cei patru au aflat că unul dintre fii gazdei este necăsătorit, iar tatăl acestuia este tare necăjit din acest motiv.

Romică Țociu, despre cea mai frumoasă experiență.  ”N-a dat înapoi de la nicio provocare”

Romică Țociu, despre cea mai frumoasă experiență, la Aventură cu 4 stele

”Avem o fată nemăritată aici, e numai bună pentru fiul tău, Elias”, a propus Romică Țociu referindu-se la Angie. Cu energia ei debordantă și cu mult simț al umorului, Angie i-a cucerit pe greci imediat. ”Angie este super fată, de gașcă. N-a dat înapoi de la nicio provocare. Toată gașca a fost super. O experiență minunată toată Aventura cu 4 stele”, povestește Romică Țociu.

Șerban Copoț a fost nevoit să spele vase în Grecia, la o tavernă

Șerban Copoț a avut parte de o experiență de neuitat în cadrul show-ului ”Aventură cu 4 stele”. Printre alte multe activități pe care trebuia să le ducă la bun sfârșit, Șerban Copoț a fost nevoit și să muncească în bucătăria unei minunate taverne. Dacă până atunci fusese într-o tavernă grecească doar în calitate de client și a așteptat să fie servit, de data aceasta el era cel ce asigura confortul turiștilor aflați la mese.

Printre alte multe activități pe care trebuia să le ducă la bun sfârșit, Șerban Copoț a fost nevoit și să muncească în bucătăria unei minunate taverne. Dacă până atunci fusese într-o tavernă grecească doar în calitate de client și a așteptat să fie servit, de data aceasta el era cel ce asigura confortul turiștilor aflați la mese. ”Am fost în inima PR-ului din Grecia, în bucătăria unei taverne. Ascensiunea mea a pornit de jos, de la spălatul vaselor. Am curățat și pește, am spălat și vase, am făcut de toate. Bine, dacă ar curăța ei pește așa cum am făcut eu, cred că ar da faliment”, povestește Șerban, care nu s-a dat înapoi de la nimic.

”Am fost în inima PR-ului din Grecia, în bucătăria unei taverne. Ascensiunea mea a pornit de jos, de la spălatul vaselor. Am curățat și pește, am spălat și vase, am făcut de toate. Bine, dacă ar curăța ei pește așa cum am făcut eu, cred că ar da faliment”, povestește Șerban, care nu s-a dat înapoi de la nimic.

Citește și


VIDEO | Casă din Giurgiu, bântuită de fantome! Localnicii spun că un copil are puteri paranormale. ”M-am eliberat, dar… nu rămâne aşa”!