Mergi direct la conținut »
Romică Țociu și-a adus acasă primul nepot. „Dau de băut. Sunt cel mai fericit”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Romică Țociu și-a adus acasă primul nepot. „Dau de băut. Sunt cel mai fericit”

Romică Țociu și-a adus acasă primul nepot. „Dau de băut. Sunt cel mai fericit”

Romică Țociu a devenit zilele trecute bunic. Bebelușul se numește Philip Ioan Ţociu și este băiatul fiului său, Cătălin, care la 24 de ani a devenit pentru prima oară tată. Actorul este în culmea fericirii și a făcut primele declarații.

„Sunt bunic! Dau de băut! Sunt cel mai fericit, cel mai fericit. Îţi dai seama! Îmi aduc nepotul acasă. Bine, el a stat tot aici o perioadă de 9 luni, dar nu ştia cum arată interiorul”, a spus Romică Ţociu,  la „Acces Direct”.

Romică Țociu și fiul său, Cătălin, au o relație strânsă. Nu a fost eveniment important în lumea mondenă bucureșteană în ultima perioada la care Romică să nu fi venit însoțit de băiatul său, care și-a întrecut tatăl în înălțime. La ziua prietenului său, veteranul impresar artistic Bebe Mihu, Romică a venit alături de Cătălin și de Ligia, viitoarea sa noră, de care artistul este foarte atașat.

Citește și

Partidul lui Dragnea e favorit net la casele de pariuri internaționale, spre deosebire de ce arată sondajele din România!

 
 
Close
Închide