Mergi direct la conținut »
Romică Țociu, trimis de Nea Mărin la Starea Civilă. Situație neașteptată pentru actor
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Romică Țociu, trimis de Nea Mărin la Starea Civilă. Situație neașteptată pentru actor

Romică Țociu, trimis de Nea Mărin la Starea Civilă. Situație neașteptată pentru actor

Romică Țociu, trimis de Nea Mărin la Starea Civilă. Actorul, împreună cu Pepe, Minodora și Sânziana Buruiană, formează echipa de vedete care-l vor ajuta pe Nea Mărin cu administrarea restaurantului de pe malul Mării Negre, în cadrul celei de-a treia ediții a reality show-ului ”Poftiți la Nea Mărin”, difuzată luni și marți, de la ora 20.00, la Antena 1.

Chiar dacă Romică Țociu spune despre el că are o vastă experiență în ceea ce privește gestionarea afacerilor cu restaurante, se pare că și el va întâmpina numeroase dificultăți, tocmai pentru că va fi nevoit să facă lucruri pe care nu le-a mai făcut niciodată în viață.

Astfel, printre multele sarcini pe care le va avea de îndeplinit, se numără și livrarea comenzilor de mâncare. Prima sa experiență a fost așadar una memorabilă, pentru că a fost trimis de Nea Mărin să livreze mâncarea angajatelor de la Starea Civilă.

”Am început să livrez comenzile și unde credeți că m-a trimis? La Starea Civilă. În Mangalia, Starea Civilă este peste drum de restaurantul lui Nea Mărin. Ce era să facem? Am dus mâncarea și acolo. Doamne, niște doamne frumoase și niște fete minunate acolo. Ca la Starea Civilă”, glumește Romică Țociu.

Dar peripețiile și provocările abia după aceea încep. Dacă prima livrare a fost una de succes, nu același lucru se va putea spune și despre următoarele. Ajutorul său în îndeplinirea acestei sarcini este nimeni altul decât Pepe, care va întâmpina numeroase dificultăți la care nici nu se gândește.

Citește și

Traseiștii din Parlament. Zeci de dezertări din partide, PMP și-a pierdut grupul parlamentar, Tăriceanu a atras mai mulți aleși de la PNL

 

Close
Închide
  Close