Mergi direct la conținut »
Rona Hartner, primele declaraţii după ce starea de sănătate s-a agravat. „Tratamentul mi-a afectat vasele de sânge”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Rona Hartner, primele declaraţii după ce starea de sănătate s-a agravat. „Tratamentul mi-a afectat vasele de sânge”

Rona Hartner, primele declaraţii după ce starea de sănătate s-a agravat. „Tratamentul mi-a afectat vasele de sânge”

Rona Hartner  se află în continuare internată într-un spital din Franța, unde medicii o supraveghează atent. Artista a oferit joi seara, primele informaţii despre starea sa de sănătate, în urma complicaţiilor care au apărut.

„Sunt foarte ascultătoare. Îmi pare rău că facem emisiuni virtual că vreau să vin mereu în România. Foarte mulţi oameni din presă m-au îngropat deja, nu este cazul. Tratamentul mi-a afectat vasele de sânge şi de asta am făcut embolie pulmonară. Era pericol să mor în avion, dacă aş fi venit în România. Cu un tratament special în două săptămâni se va rezolva problema. Nu este grav. Lumea când aude se sperie, dar la mine este vorba doar de un singur vas de sânge şi mi s-a sugerat ca două săpămâni să nu iau aionul. La celelalte concerte din România voi cânta. O să văd cu ce vin”, a  spus Rona Hartner la Antena Stars.

Citește și

Cinci probleme din ultimul sezon „Game of Thrones” care strică tot serialul

 

Close
Închide
  Close