Fosta prezentatoare TV este în culmea fericirii după ce a adus pe lume cel de-al doilea copil al ei, la o clinică privată din București, un băiețel care a primit nota zece la naștere.

Roxana Ciuhulescu care este căsătorită cu Silviu Bulugioiu, președintele Clubului Off-Road București CORB44 Adventure, a avut joi o bucurie dublă.

Pe lângă nașterea bebelușului care a cântărit peste 4 kilograme şi a măsurat 53 de centimetri când a venit pe lume, vedeta a sărbătorit ziua de naștere a soțului ei.

Vedeta a postat pe pagina de Instagram o primă imagine cu bebelușul.

Iubitule, așa-i că știi că în viață nu-i nimic întâmplător? Ne-am întâlnit – deloc întâmplător, ne-am îndrăgostit și dragostea noastră a fost încununată – deloc întâmplător de …Cezar! El a venit de ziua ta, ca să-ți demonstreze cât te iubesc! De venirea lui a avut grijă, minunata Cezara Bucur, un medic de excepție , care împreună cu echipa Columna Medical Center au avut grijă ca visul meu să se împlinească, deloc întâmplător, la 10 ani după nașterea Cleopatrei. Eu cred că bunul Dumnezeu mi le-a hărăzit pe toate astea…. deloc întâmplător! La mulți ani, Silviu! Să ne trăiești sănătos Cezar, să ai o viață lungă & frumoasă! Vă iubesc nespus! ❤️???? #mother #babyboy #CezarIoan #happyfamily

O postare distribuită de Roxana Ciuhulescu (@roxanaciuhulescu) pe

Băiețelul Roxanei se va numi Cezar Ioan și îi va avea ca nași pe Simona și Gabriel Toncean, președintele Federației de Culturism și Fitness.

La scurt după divorț, Roxana Ciuhulescu l-a cunoscut pe Silviu Bulugioiu și a rămas însărcinată, iar acum a devenit mamă pentru a doua oară.


EXCLUSIV/ Zi plină de emoție pentru un bărbat care la 59 de ani se chinuie să învețe alfabetul. A scris ”NUȚU”. Și a plâns (VIDEO)