Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Roxana Ciuhulescu s-a măritat! Vedeta, gravidă cu al doilea copil, a devenit soția lui Silviu Bulugioiu

Roxana Ciuhulescu s-a măritat cu Silviu Bulugioiu astăzi, 17 martie 2018. Fosta prezentoare a emisiunii “ProMotor” a devenit soția lui Silviu Bulugioiu, președintele Clubului Off-Road București CORB44 Adventure.

De Ana Maria Marinescu,

Vedeta cu cele mai lungi picioare e la al doilea mariaj, după cel cu Mihai Ivănescu, tatăl fiicei sale de 10 ani, Ana Cleopatra. Silviu i-a fost prieten bun înainte de a-i deveni iubit, iar relația lor a fost desconspirată chiar de vedetă, în primele zile ale lui 2018, când a dezvăluit cum a trecut în  câteva luni de la un divorț agonizant și de la mutarea în altă casă la o nouă iubire și la descoperirea, la finele lui 2017, că e în sfârșit gravidă! Roxana și-a dorit enorm un frate sau o soră pentru Ana, dar minunea nu s-a întâmplat în timpul primului său mariaj.

“2017 a fost pentru mine un an de agonie și extaz. Prima jumătate de an era să dau în depresie… decesul bunicii, boala, divorțul, mutarea. Dacă cineva mi-ar fi zis că 2017 se va încheia fericit pentru mine, aș fi zis că bate câmpii! Să intru în 2018 cu iubire, armonie și… logodită, ce puteam visa mai mult? Dar nu aduce anul ce aduce ceasul…. Finalul anului m-a surprins îndrăgostită lulea și – cel mai important! –  iubită… ahh, era să uit  și «umpic» gravidă! Da! Voi deveni mămică pentru a 2-a oară, iar fetița mea, Ana Cleopatra, va avea – în sfârșit – un frățior!”, a scris ea pe Facebook.

Roxana Ciuhulescu s-a măritat cu Silviu Bulugioiu, la Primăria sectorului 2

Roxana și Silviu, pe care i-a adus împreună pasiunea pentru off-road și sporturi extreme, vor face nunta și botezul la toamnă, însă căsătoria civilă au ales s-o oficieze ieri, pentru ca băiețelul lor să vină pe lume “în cadru legal”. Ei s-au cununat la Primăria sectorului 2 din București, în jurul prânzului, și i-au avut alături doar pe cei foarte dragi și foarte apropiați – fiica Roxanei, mama Roxanei, care a dezvăluit și ce reacție a avut când a aflat că va fi din nou bunică, alte câteva rude ale celor doi miri și o mână de prieteni. Și petrecerea de cununie a fost una restrânsă și foarte discretă.

Fotografii: Adrian Manolache


Cine este Cesima Nechifor, tânăra care a făcut senzație la ”Românii au talent!”. O accidentare gravă i-a ruinat cariera promițătoare de gimnastă

Close
Închide
  Close