MENIU CAUTĂ

Roxana Ionescu: „Mă rog la Dumnezeu să nasc o fetiţă”

Distribuie

După cum v-am promis astăzi vă oferim, in exclusivitate, un interviu cu Roxana Ionescu, alias "Mama natură". Veţi afla care au fost cele mai fericite momente din viaţa ei, care sunt actorii cu care ar vrea să se sărute şi cum a cucerit-o Laurenţiu, soţul ei, când era doar o puştoaică...

Citeşte şi „O zi cu Roxana Ionescu”

Ce faci când te plictiseşti?
În general, îmi umplu cam tot timpul, nu am când să mă plictisesc. Totuşi când, să zicem, că nu am ce face, iau o carte şi citesc…

Care e ultima carte citită?
Citesc ”Dragoste în vremea holerei” de Gabriel García Márquez. E super cartea, după ce o termin presimt că am să vă sun şi am să o recomand pe site.

Care e cel mai ciudat lucru pe care l-ai făcut vreodată?
Măi, eu sunt cam fricoasă, nu prea mă bag să fac lucruri extraordinare… Când eram mică, făceam tot felul de năzbâtii, mă jucam cu băieţii, mă urcam în copaci, escaladam garduri, din cauza asta m-am şi ales cu un mare semn pe picior. Dar, cu vârsta, începi să te maturizezi… A! Stai aşa! Îmi place viteza… 0-229021-dsc_038723.jpgUneori tind să conduc cu viteză, mult peste cea legală să zicem aşa (râde). Am o maşină sport, un BMW seria 3, e o maşină puternică, 260 de cai… cum să nu te dai cu ea. La fel şi cu skijet-ul – eu şi soţul avem două astfel de jucării ale noaste – odată urcată pe el, merg numai cu viteză, nu mă mai liniştesc.

Vedetele au fiţe? Numeşte una.
Asta trebuie să spună cei din jur. Eu, personal, cred că nu am fiţe şi chiar cred că mă comport ca un om normal. Nu pot să vă zic o vedetă anume care are fiţe, dar am văzut destule, în special la prezentări de modă sau la petreceri mondene, sunt o grămadă de fetiţe cu nasul pe sus ca să zic aşa. Dar nu le face deloc bine un astfel de comportament, le dezavantajează chiar.

0-229004-10563409_0995.jpgCe mănânci ca să arăţi aşa de bine?
Mănânc în general la ore fixe… la zece dimineaţa, trei după amiaza şi seara, la şapte cam aşa. Îmi permit să mănânc după 6 că mă culc foarte târziu. Dimineaţa mănânc în general lapte cu cereale, brânză cu roşii, ouă… La prânz mănânc supă, sau ciorbă, iar dacă nu am chef de zeamă (râde) îmi iau piept de pui la grătar cu salată. Seara ori salată de ton cu pâine prăjită, ori brânză cu roşii. De asemenea mănânc foarte multe fructe şi beau multă apă.

Care a fost cel mai fericit moment din viaţa ta?
Am mai multe momente fericite… Primul moment extraordinar din viaţa mea a fost cel în care soţul meu mi-a zis prima oară ”Te iubesc”. Al doilea moment fericit a fost atunci când m-a cerut în căsătorie. S-a întâmplat de Crăciun, erau primele sărbători pe care le făceam în casa noastră, în care ne mutasem împreună. Îmi doream să fiu cerută în căsătorie, dar nu credeam că Laurenţiu va face pasul atunci. Eee, şi al treilea moment fericit a fost ziua în care m-am căsătorit.

Dar cu siguranţă că vor veni încă vreo câteva momente de bucurie, unul dintre ele va fi atunci când voi avea un bebe. De fapt, atunci voi avea alte trei clipe de fericire: Când voi afla că sunt însărcinată, când o să-l nasc şi când o să-l botez.

0-229022-crinaabrudan016.jpg
… alături de Crina Abrudan, la ziua acesteia, acum 2 ani

Dar cel mai trist?
Am fost norocoasă. Cineva acolo sus mă iubeşte, cred, şi nu am avut momente de tristeţe apăsătoare în viaţa mea. Dezamăgită am fost, de multe ori, mai ales de prieteni la care nu mă aşteptam. Oameni pe care i-am primit în casă, m-am ataşat de ei, i-am numit prieteni şi, totuşi, m-au dezamăgit.

Dacă nu ai mai face televiziune la un moment dat, ce altceva ai face?
0-229012-goff_03_furious_190309_22.jpgM-am gândit la ceva, ce-i drept, şi poate că la un moment dat am să fac şi acest lucru, însă deocamdată nici nu mă gândesc să plec din televiziune. Mi-ar plăcea să îmi deschid o firmă de organizări evenimente. Cred că din dorinţa de a face oamenii fericiţi mi-aş deschide o astfel de companie. Cei de pe piaţă care fac petreceri organizate sunt superficiali şi interesaţi mai mult de bani, nu de bucuria oamenilor. Eu cred că le-aş face cuplurilor diverse surprize, de exemplu o cameră la un hotel, în care să petreacă noaptea nunţii, unde să găsească şampanie şi petale de trandafir.

Pe care actor nu te-ai putea abţine să-l săruţi?
Am doi actori, total diferiţi, pe care nu m-aş putea abţine să-i sărut: Vin Diesel şi George Clooney. Pe amândoi i-aş pupa, dar în stil diferit, evident.

Tu şi Laurenţiu vă faceţi surprize romantice? 0-229013-xposure_15102009_0527.jpg
Da, sigur că da. De exemplu, când mă hotărăsc să îl surprind eu cumva, pregătesc ceva bun de mâncare şi pun în toată casa lumânări şi când vine… Surpriză! (râde). Plus că pregătesc uneori plecări, în weekend de care nu ştie. Laurenţiu mă surprinde cu flori, cu cine romantice în oraş şi în unele dăţi îmi zice că mergem să mâncăm ceva şi mă trezesc în drum spre munte. Da, pur şi simplu plecăm doar cu hainele de pe noi şi ne luam periuţe de dinţi din benzinărie (râde).

Cum te-a cucerit soţul tău?
Din partea mea a fost dragoste la prima vedere. La vârsta de 14 ani l-am cunoscut. El e mai mare decât mine cu opt ani, aşa că a fost şi un pic mai raţional. L-am cunoscut la o agenţie de fotomodele unde eram şi eu înscrisă şi când l-am văzut m-am îndrăgostit pe loc. Țin minte şi acum cum a intrat el în cameră la agenţie aşa galant şi cu ce era îmbrăcat. Am rămas pur şi simplu cu gura căscată după el. Apoi între noi s-a legat o prietenie frumoasă şi m-a cucerit cu felul lui de-a fi, cu firea lui veselă, cu întreaga lui fiinţă.

0-229014-roxanaionescusisotulei.jpgTe vezi mămică? Îţi doreşti copii?
Nu mi-am programat o dată când să mă apuc de treabă (râde cu poftă). Dar ne gândim să facem un bebe, am avut discuţii cu Laurenţiu în acest sens, ne dorim un copil… doar unul. Dar când o fi să fie, mă rog la Dumnezeu să nasc o  fetiţă, îmi doresc mult de tot să fie fată.

Ți-e dor de burlăcie?
Nu. Pentru că relaţia noastră e super deschisă. Soţul meu îmi oferă libertate şi eu lui. Fiecare avem prieteni din copilărie cu care ne vedem din când în când. Eu şi prietenele mele avem seara noastă în care ne jucăm cărţi, scrabble, bârfim, chestii de genul acesta. Nu mi-e dor deloc de burlăcie, că nu am de ce.

Dacă ar trebui să pleci pe o insulă pustie, care sunt cele trei lucruri pe care le-ai lua cu tine?
În primul rând pe soţul meu, cum să-l las aici, Doamne fereşte, dacă dă peste vreo fată mai rea decât mine (râde). Aş lua un bax de şampanie roze, ca să nu ne plictisim, dacă mă înţelegi… Şi un cort, ca să avem unde să stăm şi să ne ferim de insecte.

Ai vreo fobie?
Mi-e frică de insecte, mai ales de gândaci! Şi mi-e frică şi de căţei.

Ai avut vreodată probleme cu vreun un fan mai insistent?
Primesc flori, scrisori, animale de pluş, dar nu am avut niciodată fani din aceştia mai insistenţi. Scrisese cineva la un moment dat că acopăr harta la meteo, că nu am ce să caut la această rubrică, dar nu m-am supărat. Asta e, nu ai cum să placi tuturor.

Ce job nu ai putea să practici în ruptul capului?
Nu cred că aş putea niciodată să lucrez la o casă de copii, pentru că sunt o persoană foarte miloasă şi mi s-ar rupe inima. Am participat la multe campanii de ajutorare, dar nu aş putea să mă duc la un orfelinat, pentru că m-ar afecta foarte mult.

Colecţionezi ceva anume?
Da. Magneţi de frigider. Colecţionez doar magneţi cu locurile unde merg sau în care urmează să mă duc.

0-229017-2005.03.15081.jpg
 …din ultimul sezon Ciao Darwin, alături de Dan Negru şi alţi membrii ai echipei

Ți-e dor de emisiunile ”Chao Darwin” sau ”Vreu să fiu mare vedetă”?
Au fost momente plăcute, dar au fost atunci… Nu cred că aş mai putea să fac acum o emisiune precum ”Chao Darwin”, dar parcă la o emisiune pentru copii nu aş spune nu.

Ai slăbit foarte mult şi ai un corp de milioane, care crezi că e cea mai sexy parte a corpului tău?
Eu am mai spus că ochii îi consider cei mai atrăgători. Pe un loc doi sunt, evident, sânii.

Dai bani la cerşetori?
Hmm, depinde. Nu dau bani la cei care îmi spală parbrizul. Dacă vine însă un copil sau un bătrân, să îmi ceară bani de mâncare, nu am cum să nu-i dau. Dau şi ultimii 50 de mii din buzunar. Dar, în schimb, am fost înjurată de copiii ăştia care spală geamuri la semafor şi, de atunci, m-am înrăit şi eu şi nu le dau. A, şi nu dau nici şmecheraşilor care cer bani pentru parcare.

0-229018-dsc_0176.jpg
În timpul ediţiei speciale de Crăciun „Vreau sa fiu mare… vedetă”, din ultimul sezon al emisiunii, alături de Ovidiu Cuncea.

Zi-ne un banc.
Un vultur iese, beat mort, dintr-un birt. Îşi ia zboru – fâl, fâl de două ori din aripi şi cade. Mai încearcă odată, fâl fâl şi iar cade…
Vulturul: – La naiba, azi iar merg pe jos pân acasă.

Exclusiv pentru Libertatea.ro…
Cred că aveţi deja cea mai mare exclusivitate… Voi aţi aflat primii că am nevoie de ochelari (râde).


Carte de vizită:


Roxana Ionescu s-a născut la 22 aprilie 1985 în Bucureşti. A fost „Miss Boboc” în liceu.
A fost dansatoare în echipa „Ciao Darwin”, show prezentat de Dan Negru. Numele de „Mama Natură” i-a fost atribuit tot în cadrul emisiunii „Ciao Darwin”.
A apărut pentru prima data în Playboy în anul 2004.
A prezentat emisiunea „Tablou de nuntă” la Antena 1. A fost coprezentatoare a emisiunii „Vreau sa fiu mare… vedetă” la Antena1.
S-a căsătorit la data de 6 mai 2006 cu Laurenţiu Gheorghe, la Biserica Sfanta Maria. La aceeaşi biserică s-au cununat şi părinţii Roxanei.

 

Vezi şi „O zi cu Roxana Ionescu”

„Foto / O zi cu Roxana Ionescu”

Comentarii