Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Roxana Nemeș, melodie de dragoste în prag de sărbători. “E o piesă în care îmi cânt iubirea!"

Roxana Nemeș, melodie de dragoste în prag de sărbători. “E o piesă în care îmi cânt iubirea!”

Roxana Nemeș lansează o piesă de dragoste, acum, în prag de sărbători. Noul single și videoclip al artistei se numește “Rămâi” și este lansat în colaborare cu Sprint Music.

“Este o piesă de dragoste, de stare, în care îmi cânt iubirea! Și dorință mea arzătoare e să rămână! ‘Rămâi’… cum se numește piesă. Și ideea e că atunci când te îndepărtezi, când simți că pierzi persoană pe care o iubesti…te apropii și mai mult”, spune Roxana Nemeș despre noul ei single.

În videoclip, cântăreața apare alături de un bărbat misterios, căruia nu i se vede fața. Doare Roxana Nemeș știe cine este și cui îi cântă iubirea… mai ales că, teoretic, este singură de la începutul anului. „Nu mi-am propus să fie rupt din soare”.

Află cum se meține în formă frumoasa cântăreață. „E prima dată de patru ani când n-am ținut diete”


Citește și… Pavel Popescu, un fost emigrant devenit politician, vrea să aducă în România mentalitatea de învingător a norvegienilor: “Am lucrat în clădirea Guvernului devastată de bomba lui Breivik”


 

Close
Închide
  Close