MENIU CAUTĂ

Ruby, cu nervii întinși la maxim. Și-a jignit iubitul în fața tuturor

Distribuie

 În prima ediție "Asia Express" de  duminică seara, Ruby și iubitul său s-au certat  în ultimul hal din cauza faptului că artista nu mai avea energie să meargă mai departe.

Ruby a reacționat dur pentru că era extrem de nervoasă și epuizată, așa că și-a vărsat nervii pe iubitul ei, care a dat dovadă de un calm ieșit din comun, astfel că în cele din urmă, interpreta a trecut peste momentul tensionat.

„Îmi spui tu mie că nu alerg, aleg în p**a mea! Prostule! O să mor aici. Am simțit că mi se strânge gâtul și nu mai intră aer”, a spus Ruby.

„Hai mă iubita mă termină, mamă ce fătăloaică ești…Trebuie să mergi! Haide, dă-mi ghiozanul, haide”,  i-a răspuns iubitul lui Ruby, acesteia.

Cele nouă echipe care au acceptat provocarea Asia Express au pășit aseară , de la 20:00, la Antena 1, pe Drumul Elefantului, în marea premieră a celui de-al doilea sezon. După un zbor de 14 ore în care emoțiile și scenariile posibile vor acapara mintea fiecărui concurent, aceștia au ajuns în Pasyala, oraș din țara insulară Sri Lanka.

Citește și

GRAMMY 2019. Cântăreaţa Lady Gaga şi actorul Bradley Cooper, printre câștigătorii galei

 

Citește mai multe despre Asia Express și nervi pe Libertatea.

Comentarii