MENIU CAUTĂ
31 Aug. 2018 07:52

Ruby, primele declarații după ce a fost implicată într-un accident. “Mergea foarte tare, i-am spus să încetinească“

Distribuie

 Ruby, primele declarații după ce a fost implicată într-un accident de mașină. În momentul impactului, vedeta se afla împreună cu iubitul ei, Dorian Popa și șoferul care conducea autoturismul.

„Şoferul mergea foarte tare. Mie îmi e foarte frică. I-am spus să încetinească, a încetinit puţin, apoi a accelerat. La un moment dat a apărut un rond şi nu l-a mai putut evita. Am trecut printr-un accident nasol. Ce ne-a încetinit au fost două cruci dacă îţi vine să crezi. În locul respectiv au mai fost accidente. Ideea e că am intrat într-una, am îndoit-o, şi ne-am oprit în a doua. După cruce era râul, un mal”, a spus Ruby la Antena 1.

În cadrul aceleiași emisiuni, Ruby a vorbit despre relația de prietenie pe care o are cu Dorian Popa și iubita acestuia.  „Este soţia lui Dorian Popa şi soţia mea. Are grijă şi de mine cum are de el. E toată ziua cu gură pe mine. E foarte cicălitoare cu oamenii pe care-i iubeşte. Este foarte sexy, aţi văzut-o?”, a spus Ruby.

Citește și

Confesiunile unei fugare. Pictorialul care a încins spiritele în România! Revista VIVA! are imagini cu Elena Udrea gravidă în Costa Rica

Citește mai multe despre dorian popa și Accident pe Libertatea.

Comentarii