„Eu credeam că e greu, dar nu că e atât de greu. Mă așteptam să ne lovim de niște lucruri, dar e superdificil, sunt momente în care e vorba pur și simplu de noroc și te enervezi că nu le poți controla. Acum îmi dau seamă că la TV se vede doar o parte din alergătura asta, pentru că nu ai cum să dai tot, dar se întâmplă tot felul de chestii care pur și simplu te amețesc, oricât ai fi de pregătit. Mi-era greu și pe drum, pentru că ghiozdanul meu era cât două ghiozdane, trebuia să car și o parte din ce avea ea, dar a fost cea mai tare experiență pe care am trăit-o vreodată”, a povestit Robert, iubitul cântăreței, care nu e deloc străin de televiziune: a participat și la „Ninja Warrior”, unde a încercat, fără succes, să pună mâna pe premiul de 100.000 de euro.

Mănâncă încontinuu de când s-au întors acasă

Efortul fizic și psihic la care au fost supuși a fost atât de mare, încât amândoi s-au întors mult mai slabi acasă! Ruby a dat jos 5 kg, iar Robert, 7 kg. În cazul lui, mâncarea a fost o mare problemă, pentru că nu mănâncă deloc picant și i-a fost foarte dificil să găsească ceva comestibil. „Orez și fructe. Cu asta am trăit!”, povestește el. Însă după întoarcerea în țară, și-au luat amândoi revanșa. „Eu și acum mai mănânc, încă nu m-am oprit! Primele lucruri spre care m-am orientat au fost negresele, sarmalele și cartofii prăjiți. Sub toate formele! Cartofi prăjiți cu brânză, cartofi prăjiți cu brânză și ou, cartofi prăjiți cu brânză, ou și iaurt, etc…”, a povestit Ruby.

„Prin noi înșine”, etapa pe bani. Membrii și simpatizanții PNL au contribuit cu 10,51 de milioane de lei la partid, statul a dat 74,91 de milioane de lei
Recomandări
„Prin noi înșine”, etapa pe bani. Membrii și simpatizanții PNL au contribuit cu 10,51 de milioane de lei la partid, statul a dat 74,91 de milioane de lei

Ruby și RobertIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

::placeholdeR–>

Și în ce privește cazarea, peripețiile s-au ținut lanț. „La un moment dat, ne-am dat seama că putem dormi în cort (fiecare echipă avea unul în rucsac, dar nici una nu l-a folosit până acum – n.r.). Îi rugam pe oameni să ne lase la ei în curte și puneam repede cortul. Era mai bine, pentru că era mai intim, era o zonă doar a noastră. Am avut parte însă și de cazări dubioase. La un moment dat, un domn ne-a lăsat să dormim la el, pe o saltea, în mijlocul sufrageriei. Eram băgați în sacii de dormit, iar el a dat sms-uri și telefoane vecinilor ca să vină să ne vadă. Așa ne-am trezit cu sufrageria plină de oameni care stăteau pe margine și se uitau la noi cum încercăm să dormim. A fost superciudat!”, își amintește Ruby.

Culisele planului privind retragerea lui Piedone. Negocieri la cuțite între PSD și partidul lui Dan Voiculescu
Recomandări
Culisele planului privind retragerea lui Piedone. Negocieri la cuțite între PSD și partidul lui Dan Voiculescu


Mihaela Rădulescu, dezvăluiri de la „Ferma”: are sală de fitness în munți, prin contract!

Cvintetul „Las Fierbinți”. Mihai Mărgineanu îi are invitați în concertul lui pe Bobonete, Văncică, Mihai Rait și Costi Diță!

Google News Urmărește-ne pe Google News