Mergi direct la conținut »
S-a făcut de râs pe stradă! S-a îmbrăcat provocator, însă când a ieşit din casă a avut parte de un incident neplăcut!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > S-a făcut de râs pe stradă! S-a îmbrăcat provocator, însă când a ieşit din casă a avut parte de un incident neplăcut!

S-a făcut de râs pe stradă! S-a îmbrăcat provocator, însă când a ieşit din casă a avut parte de un incident neplăcut!

Oana Lis reuşeşte de fiecare dată să iasă în evidenţă. Aşa s-a întâmplat şi în Vinerea Mare, când soţia fostului primar s-a îmbrăcat provocator şi a ieşit la plimbare. Însă, din nefericire, buna dispoziţie i-a fost stricată de un incident neplăcut.

De Livia Lixandru,

Se pare însă că Oanei nu îi pasă de nimic, atunci când vine vorba de astfel de incidente. Vedeta s-a lăsat fotografiată şi a făcut totul public.  Fanii au reacţionat imediat şi au taxat-o. „Nici ciorapul nu-ti rezista!”, „Tu mereu umbli cu ei rupti”, au fost cateva dintre comentariile prietenilor virtuali.

13100736_10206883922402870_9215942305679162186_n

La începutul lunii martie, Oana a trecut prin momente grele, după ce a aflat că mătuşa ei s-a stins din viaţă. ”A murit matusa mea. Cicanescu Ioana sau doamna Mimi, cum o stiu apropiatii… Dumnezeu sa o ierte! Fiind orfana de mama, ea m-a crescut, a fost nasa mea, datorita ei am facut liceul in Bucuresti. Deja mi-e Dor sa vorbesc cu ea, dar nu se mai poate. A venit momentul sa ne spunem adio… Pentru cei care au cunoscut-o, va fi depusa maine la capela Sf. Ilie din sectorul 3”, a scris Oana Lis, îndurerată.

 
 
Close
Close
Închide