MENIU CAUTĂ
26 Dec. 2016 14:09

S-a născut primul fin al lui Dorian Popa. Imagine emoționantă din maternitate

Distribuie

 S-a născut primul fin al lui Dorian Popa. Artistul a postat pe contul de socializare, o imagine emoționantă împreună cu bebelușul Dorian Matteo.

S-a născut primul fin al lui Dorian Popa, iar interpretul este mai fericit ca niciodată, mai ales că până acum, acesta nu a botezet niciun copil.

S-a născut primul fin al lui Dorian Popa. Imagine emoționantă din maternitate

S-a născut primul fin al lui Dorian Popa, pe care artistul îl va boteza curând

„S-a născut primul meu fin botezat de mine. Un  cadou de Crăciun ?.. vi-l prezint pe DORIAN MATTEO. Revin cu poze cu primele hăinuțe pe care i le-a cumpărat #nașu#stilistu‘”, a scris Doarian Popa în dreptul imaginii.

Dorian Popa a fost supus unui implant de 4.000 de fire de păr. Artistul și-a tratat un complex mai vechi lăsându-se supus unui implant de 4.000 de fire de păr recoltate de pe ceafă și repoziționate pe față – deasupra tâmplelor, în zona mustății și, cele mai multe, în zona bărbii. Acesta le-ar fi mărturisit celor din echipa medicală faptul că de mic s-a simțit frustrat că nu are barbă consistentă și că ani de zile s-a ras în răspăr rugându-se să se îndesească. Un motiv suficient de bun ca să apeleze la medicul estetician pentru tratarea complexului.

Citește mai multe despre dorian popa și fin pe Libertatea.

Comentarii