Mergi direct la conținut »
Salman Khan dă CĂRȚILE pe FAȚĂ. De ce s-a DESPĂRȚIT de IULIA VÂNTUR
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Salman Khan dă CĂRȚILE pe FAȚĂ. De ce s-a DESPĂRȚIT de IULIA VÂNTUR

Salman Khan dă CĂRȚILE pe FAȚĂ. De ce s-a DESPĂRȚIT de IULIA VÂNTUR

De Alina Serea,

Iulia Vântur și Salman Khan au fost subiectul a numeroase știri pe plaiurile mioritice, dar mai ales peste hotare. S-a scris despre ei că au trăit o frumoasă poveste de dragoste și, în ciuda faptului că niciunul nu a recunoscut public acest lucru, mulți dintre apropiații actorului susțineau că au fost chiar la un pas de logodnă.
Se pare însă că românca și celebrul actor indian nu mai formează un cuplu. Motivele pentru care Salman Khan a refuzat să se căsătorească până acum și pentru care a renunțat la ultima sa relație au fost dezvăluite chiar de el într-un interviu acordat khaleejtimes.com.
”Mi se pare că trebuie să faci foarte multe compromisuri într-o relație și nu înțeleg de ce ai vrea să faci asta. Trebuie să găsești o persoană care să nu te oblige la compromisuri și să fii fericit cu acea persoană și ea fericită alături de tine. Dar dacă tu nu reușești să faci fericită acea persoană cum ar fi mariajul vostru? Dacă ea este nefericită tu ești responsabil pentru asta. Și când vezi că e nefericită începi să faci compromisuri, iar din cauza asta te simți sufocat.  Deci, sunt pregătit de căsătorie, dar aștept să cunosc persoana potrivită și după ce o voi cunoaște vom petrece mult timp împreună pentru a ne da seama dacă ne potrivim”, a declarat celebrul actor.

Close
Închide
  Close