Mergi direct la conținut »
Salvador Sobral, câştigătorul Eurovision 2017, internat în spital. Artistul așteaptă un transplant de inimă
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Salvador Sobral, câştigătorul Eurovision 2017, internat în spital. Artistul așteaptă un transplant de inimă

Salvador Sobral, câştigătorul Eurovision 2017, are problem grave de sănătate. Artistul se află internat în spital acolo unde așteaptă un transplant de inimă.

De Livia Lixandru,

În urmă cu mai bine de o săptămână, Salvador a anunțat că se retrage din muzică pentru o perioadă nedeterminată. Anunțul a fost făcut de cântărețul în vârstă de 27 de ani,  în timpul ultimului său spectacol.

Salvador Sobral, câştigătorul Eurovision 2017 urmează să facă un transplant

”E pe mâini bune. La fel ca şi alte persoane, Salvador se află pe lista de aşteptare a unui organ. Nu mai e niciun secret pentru nimeni faptul că starea de sănătate a lui e fragilă.”, a mărturisit o sursă apropiată tânărului pentru El Mundo. Salvador Sobral, cântăreţul de 27 de ani care a făcut senzație la Eurovision în acest an, și a reuşit să obţină marele premiul. ”Nu e un secret pentru nimeni că starea mea de sănătate este fragilă. Am o problemă şi trebuie să-mi dăruiesc trupul ştiinţei.”, a Salvador la începutul lunii septembrie,  pe reţelele de socializare.

Citește și


Aleșii au pus gând rău celor care fac renovări sau dau petreceri acasă: Dacă zgomotul depășește 30 de decibeli, riscă amendă de până la 1.500 de lei


 

Close
Închide
  Close