De Petre Dobrescu,

Cei doi mari actori de la Hollywood au luat prin surprindere pe toată lumea prezentă la premieră cu gesturile lor de… afecțiune – sărutul și momentul în care McKellen a îngenuncheat în fața lui Stewart.

Sir Ian McKellen, în genunchi în fața prietenului său, Sir Patrick Stewart / Foto: Hepta

Strategie de marketing sau nu, sărutul dintre Gandalf și căpitanul Picard – sau dintre profesorul Charles Xavier și Magneto, să nu uităm că au jucat împreună în “X-Men” – a fost imortalizat de zecile de fotoreporteri prezenți la premieră.

Cei doi actori britanici sunt foarte buni amici, însă nu, nu sunt și nu au fost iubiți vreodată. Deși s-au amuzat pe seama celor care s-au grăbit să tragă o astfel de concluzie.

Sir Ian McKellen – a fost numit cavaler în 1991 de regina Marii Britanii, pentru serviciile aduse artelor spectacolului -, acum în vârstă de 80 de ani, a anunțat că este homosexual în 1988, iar un an mai târziu a devenit membru fondator al organizației Stonewall, o organizație care militează pentru drepturile LGBT din Marea Britanie.

Recent, Libertatea a scris modalitatea inedită prin care McKellen a strâns, la teatru, 3 milioane de lire sterline pentru proiecte caritabile.

Sir Patrick Stewart (a fost înnobilat și el, în anul 2010) are 79 de ani și nu este homosexual. În prezent, este la a treia căsnicie și are doi copii, o fată și un băiat.

Cea de-a treia căsnicie a lui Stewart a fost oficiată, în 2013, chiar de Ian McKellen.

Cei doi amici s-au mai sărutat o dată pe buze în 2014, la premiera filmului “Mr. Holmes”, în care McKellen joacă rolul principal.

Citeşte şi:

Managerul Spitalului Universitar anunță anchetă după ce au apărut imagini cu pacienți decedați lăsați pe scările de serviciu. Care poate fi cea mai dură sancțiune

Guvernul Orban își angajează răspunderea pentru alegerea primarilor în două tururi: „Trebuie să ne asumăm acest risc”

Pe ce se duc banii culturii, când se duc: voiaje cu avionul, şters frunze de praf şi „diviziuni de tufe”

„Medicii nu ne mai primesc, de teama consecințelor”, spun reprezentanții KRKA. „Mai multe companii Big Pharma sunt foarte îngrijorate”

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator
GSP.RO

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator

Horoscop 8 aprilie 2020. Berbecii au parte de o zi cu trăiri intense
HOROSCOP

Horoscop 8 aprilie 2020. Berbecii au parte de o zi cu trăiri intense