Mergi direct la conținut »
Scandal între Andreea Mantea și Victor Slav. “Nu-mi vine să cred ce mi-a făcut”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Scandal între Andreea Mantea și Victor Slav. “Nu-mi vine să cred ce mi-a făcut”

Scandal între Andreea Mantea și Victor Slav. “Nu-mi vine să cred ce mi-a făcut”

Scandal între Andreea Mantea și Victor Slav în direct la tv. Totul a pornit de la farsa pe care bruneta i-a făcut-o colegului ei de platou. Mai exact, aceasta s-a răzbunat pe iubitul Biancăi Drăgușanu.

De Livia Lixandru,

Andreea Mantea i-a schimbat lui Victor numerele de la masina și i-a inlocuit automobilul, în timp ce acesta se afla la filmări.

Scandal între Andreea Mantea și Victor Slav.

Scandal între Andreea Mantea și Victor Slav din cauza farsei

„Va aduceti aminte cand Victor mi-a furat masina? Ei bine, m-am razbunat, dar nu prea”, a povestit Andreea Mantea la Kanal D.

Scandal între Andreea Mantea și Victor Slav.

„Nu-mi vine sa cred ce mi-a făcut. Da-mi cheia de la masina. Eu la 6:00 plec la Sibiu. E 1:30, nu am chef de glume”, a declarat Victor nedumerit. „Fane, asta nu e masina mea. Andreea, ce ai facut cu masina mea”, a mai spus Victor Slav.  Totul a stârnit amuzamentul tuturor, chiar dacă la început Victor s-a supărat foarte tare.

Uniţi de job, deşi nu-i legau anturajul sau pasiunile, Andreea Mantea şi Victor Slav au început să funcţioneze repede ca o echipă cu vechime. Secretul lor: dincolo de chimia profesională, şi-au descoperit un subiect de discuţie comun: copiii. Aşa că lucrează la relaţie în pauzele emisiunii pe care-o prezintă la Kanal D, vorbind câte-n lună şi-n stele despre Sofia şi David, făcând schimb de experienţă şi ajutându-se reciproc cu sfaturi.

 
 
Close
Închide
  Close