De Livia Lixandru,

Aflaţi în izolare, din cauza limitării impuse de starea de urgenţă în care se afla întreaga Românie, echipa iUmor a găsit o soluţie pentru a se întâlni şi a dezbate cele mai interesante, incomode sau scandaloase momente de-a lungul celor opt sezoane ale show-ului.

Din intimitatea propriilor case, juraţii nu s-au sfiit să răspundă celor mai incomode întrebări, puse chiar de către ei.

De la momentul care le-a rămas întipărit în suflete, la cele care i-au durut la propriu, până la întrebări incomode de genul: cu cine şi-au petrecut izolarea sau câte kilograme au acumulat în această perioadă, juraţii au tratat totul cu maximum de umor.

 „Încercăm să stingem dorul şi să facem ceva frumos; încercăm să trecem prin toate sezoanele de iUmor”, le-a mărturisit Şerban Copoţ juraţilor, iar de aici şi până la afirmaţii incediare a mai fost doar un singur pas.

“Sentimentul pe care l-am încercat când s-au terminat filmările a fost că nu aş vrea să se mai întâmple asta în viaţa mea!” sau “Niciodată n-am avut ochii ieşiţi din găvane ca în acel moment!” sau “Întotdeauna există o doză de risc, pentru că există o doză de inconştienţă totală tipic românească!”, sunt doar câteva dintre afirmaţiile care vor stârni hohote de râs sâmbãta aceasta, de la 20:00.

Votul telespectatorilor se va face live

În continuare, doar trei ediţii îi mai despart de telespectatori de aflarea marelui câştigător al celui de-al optulea sezon iUmor. Finala ”iUmor” va fi înregistrată, însă votul telespectatorilor se va face live, ca de fiecare dată, după ce fiecare dintre câștigătorii celor 10 ediții își va prezenta numărul pregătit.

Citeşte şi:

Un film cu Russell Crowe ar putea redeschide cinematografele din SUA

Concert drive-in în București. Delia, primul artist care cântă în fața mașinilor. Cât costă un bilet

Câtă încredere au în ambasade: 4 muncitori români din Germania au apelat la autoritățile române, în timp ce 400 au apelat la sindicatele germane

Reacția unei tenismene după ce a văzut-o pe Serena Williams goală în vestiar: 'Am rămas șocată timp de o săptămână, pentru că e...'
GSP.RO
Reacția unei tenismene după ce a văzut-o pe Serena Williams goală în vestiar: 'Am rămas șocată timp de o săptămână, pentru că e...'
Horoscop 31 mai 2020. Leii trebuie să-și tempereze pornirile, Berbecii au parte de o zi armonioasă
HOROSCOP
Horoscop 31 mai 2020. Leii trebuie să-și tempereze pornirile, Berbecii au parte de o zi armonioasă