Ei vor pregăti în continuare specialităţi secuieşti pentru Paştele catolic. În această seară se evidenţiază Cătălin Josan deşi se cam încurcă la tăiatul lemnelor. Se chinuie la unul jumătate de oră şi în final se dă bătut nereuşind să le facă faţă aşa cum s-au aşteptat localnicii. S-a descurcat mai bine, însă, când a făcut curat la vaci, drept pentru care a primit si un premiu – i s-a dat pauză jumătate de zi pentru a cunoaşte fetele din sat.
În tot acest timp, Robert, cunoscut drept un mare cuceritor, îşi încearcă norocul pe rând la toate femeile întâlnite în Harghita. Dar să nu creadă cineva că lungul său şir de flirturi s-a oprit la frumoasa gazdă a emisiunii. Cu atât mai mult cu cât vorbim de Gina Pistol. Tânăveanu nu o slăbeşte din complimente pe Gina de trei zile, deja. „Arăţi atât de bine în realitate, eşti foarte naturală şi foarte sexy, şi în plus te descurci şi în bucătărie, nu vrei să vii cu mine la Sibiu?” Gina rămâne cu gura căscată la propunerea colegului său de platou, “mi-ar face plăcere să mai văd Sibiul. E un oraş tare frumos. Poate am să-ţi fac o vizită curând”.
Concursul culinar Să gătim româneşte a ajuns la cel de-al doilea sezon. Primul sezon s-a difuzat spre sfârşitul anului trecut şi a fost prezentat de Crina Matei. De data aceasta, frumoasa Gina Pistol este gazda emisiunii de la Euforia TV. Ingredientele de bază sunt: vedete autohtone, peisaje fabuloase, familii autentice şi reţete savuroase.
Vedetele care vor participa în acest sezon merg la câte o familie cu care fac echipă, de la care învaţă să gătească şi pe care le vor însoţi până în finală. În acest sezon vor participa localităţi unde sunt reprezentate comunităţi de greci, bulgari, unguri, ucraineni, slovaci şi tătari. Cele 2 familii finaliste vor găti mâncare tradiţionala specifică nationalitaţilor din care fac parte pentru celelalte familii care au participat la concurs. Cei care adună mai multe voturi câştigă concursul şi trofeul Lingura de Aur.