Irina, nu știm mai nimic despre viața ta din spatele cortinei. Cum arată această viață, ce pasiuni ai, ce povești, ce stare civilă?

Despre starea civilă am cel mai puțin de spus – necăsătorită. Cât despre pasiuni și activități, nu ne ajunge spațiul de interviu să povestim (râde). Mă hrănesc din celelalte arte atunci când nu lucrez – muzică, dans. O fac fie practicând de plăcere, fie urmărind artiștii mei de suflet, spune Irina pentru revista VIVA!

S-a spus vreodată că ar trebui să-ți pui atuurile fizice mai mult în valoare în social media? Nu apari niciodată cu decolteu, ești o prezență discretă, deși mama-natură a fost generoasă cu tine.

Cu siguranță că niște poze mai explicite ar avea mai mult succes, dar eu sunt mai degrabă implicită! Hahahahaha! Sunt un suflet de artist – prefer sugestia în favoarea expunerii, ce vreți de la mine?! (zâmbește) Un lucru e cert – nu am idei fixe! În film am apărut nud. Deci nu curajul îmi lipsește, ci contextul propice.

În Urma/Legacy ai o secvență de nuditate. Îți e dificil, totuși, să joci astfel de scene, îți stă pe creier cu o seară înainte de filmarea respectivă, te stresează?

Atâta vreme cât este o consecință firească a situației scenice, dramatice, a situației de viață ilustrate, nuditatea are un rost. Dacă e doar scop în sine, cum e în genul de poze care au succes pe rețelele de socializare, nu e în sfera mea de interes!

Pentru mine, nuditatea trebuie să aibă o formă artistică, poetică, misterioasă, în ciuda expunerii propriu-zise. Toate acestea fac ca nuditatea să nu fie un motiv de stres, ci mai degrabă o provocare.

Citeşte şi:

Ca să crească nivelul serviciului public oferit cititorilor în criza coronavirusului, Libertatea a angajat noi jurnaliști și a realizat parteneriate cu redactori de știință

Un medic ieșean, nevoit să opereze o pacientă suspectă de coronavirus fără echipament de protecție. „Dumnezeu cu mila!”

Adriana Nedelea LA FIX: Bilanţ actualizat COVID-19 în România: 229 de decese în total. 441 de cazuri noi de îmbolnăvire în ultimele 24 de ore

Mario Mutu locuieşte în Italia cu mama lui şi face 18 ani anul acesta. Iată cât de mult a crescut fiul cel mare al lui Adi Mutu și cât de frumos este!
PARTENERI - GSP.RO
Mario Mutu locuieşte în Italia cu mama lui şi face 18 ani anul acesta. Iată cât de mult a crescut fiul cel mare al lui Adi Mutu și cât de frumos este!
Horoscop 7 iulie 2020. Berbecii simt nevoia să se apropie de cei mai speciali dintre prietenii lor
HOROSCOP
Horoscop 7 iulie 2020. Berbecii simt nevoia să se apropie de cei mai speciali dintre prietenii lor
RECOMANDĂRI