MENIU CAUTĂ
20 Apr. 2018 16:00

EXCLUSIV/ Secretele juraților de la show-urile de talente. Ce fac în culise Delia, Cheloo, Antonia, Brenciu și Bănică jr

Distribuie

Secretele juraților de la Antena1. Am aflat ce pasiunile ascunse au și ce fac în culise, în pauze, vedetele show-urilor de talente , “X Factor” (care anul acesta ajunge la al 8-lea sezon), “iUmor” și “The Four - Cei 4”, adică Delia, Carlaʼs Dreams, Horia Brenciu, Ștefan Bănică jr, Cheloo, Mihai Bendeac, Antonia și Feli.

Horia Brenciu, obsedat de tehnologie

La 45 de ani, Horia Brenciu e la fel de prieten cu tehnologia precum puștii de 15, care ”mănâncă pe pâine” orice aplicație sau gadget și sunt la curent cu tot ce-i nou în domeniu. Îndrăgitul cântăreț și jurat de la ”X Factor” nu se desparte nici o clipă de telefon – pe care are toate aplicațiile posibile! -, de tabletă, cu care face o grămadă de selfie-uri, și de camera proprie de filmat – are un GoPro cu care filmează și în timpul emisiunii, dar și în pauze pentru vlogul său.

Ștefan Bănică jr e propria secretară

Hiperactivul Ștefan Bănică jr, care a trecut recent printr-o cumpănă, are foarte multe lucruri programate în fiecare zi, e ordonat și exigent, inclusiv cu el însuși, așa că preferă să-și țină singur agenda și să se ocupe de toate angajamentele, în loc să se lase în baza unei secretare. Prin urmare, pauzele de la ”X Factor” nu prea sunt pauze pentru el. Când sună clopoțelul de ieșire, cântărețul își ia laptopul în brațe și dă, pentru câteva minute sau zeci de minute, meseria de artist pe cea de asistentă personală. De multe ori, în cabina proprie, ca să aibă liniște…

Delia împarte mâncarea cu colegii, dar și cu publicul

Delia și-a asumat rolul de furnizor de gustări, atât la ”X Factor”, cât și la ”iUmor”. De tratațiile aduse de cântăreață în platou la fiecare ediție a celor două emisiuni – fructe, sărățele, alune, ciocolată și chiar prăjituri – se bucură nu doar colegii, Brenciu, Bănică jr, Carlaʼs Dreams, Cheloo și Bendeac, ci publicul, pentru că Delia e foarte darnică și împarte ce are cu toată lumea. E drept că atunci când se golește masa ea se întoarce la rându-i spre public cerând ceva bun, iar oamenii sunt mai mult decât bucuroși să-i dea câte un covrig sau o napolitană.

Un alt… mic secret al Deliei e faptul că, în vreme ce la ”X Factor” se lasă pe mâna stilistului pentru ținute, la ”iUmor” se îmbracă exclusiv din garderoba proprie, pentru că are liber la capitolul creație & inspirație și poate face cele mai trăsnite combinații.

Carlaʼs Dreams nu prea socializează

Dorința de a-și păstra anonimatul vine cu prețul izolării pentru Carlaʼs Dreams. Artistul moldovean din juriile emisiunilor ”X Factor” și ”The Four – Cei 4” nu prea socializează cu echipele show-urilor sau cu publicul, ca să nu riște să fie deconspirat, nici înainte, nici după filmări, nici în pauze! El ajunge în platou gata machiat, se rezumă la discuțiile cu colegii de juriu, iar la final pleacă în trombă, flancat de stafful propriu.

Secretele juraților de la Antena 1. Cheloo nu rezistă fără țigări

Chiar dacă vine din afara Bucureștiului, Cheloo ajunge mereu primul la filmări, indiferent că e vorba de ”iUmor” sau ”The Four – Cei 4”, dar nu rezistă fără pauze de țigară! La ”The Four – Cei 4”, îi place să combine tutunul cu discuții despre muzică, purtate în aer liber, cu colegii lui de juriu: Antonia, Feli și Carlaʼs Dreams.

Antonia e lipită de telefon

Știm ce ar lua Antonia cu ea, dacă ar trebui să plece pe o insulă pustie: telefonul! Frumoasa din juriul ”The Four – Cei 4” e dependentă de mobil, care a ajuns să arate ca o prelungire a ei: fiecare pauză, cât de mică, o prinde cu el la ureche! Antonia vorbeste extraordinar de mult cu iubitul, cu copiii și cu mama ei, iar când nu-i poate suna, le trimite non-stop mesaje.

Feli Donose plânge mult și mănâncă puțin

Fire sensibilă, Feli Donose, care în urmă cu două luni a avut un necaz în familie, e ușor de impresionat până la lacrimi de o interpretare deosebită sau de versurile pieselor cântate de concurenți, așa că nu prea e ediție în care să nu plângă. Pauzele o găsesc, de obicei, ronțăind câte ceva, pentru că, după operația de micșorare a stomacului, trebuie să mănânce puțin și des. Are pregătite gustări sănătoase, dar și ciocolată, pentru care are o mare slăbiciune.

Mihai Bendeac se ferește de concurenți

Mihai Bendeac încearcă să intre nevăzut în clădirea unde se filmează ”iUmor”, iar în pauze, în loc să socializeze cu colegii și echipa, în culise, fie se închide în cabină, fie rămâne la masa juriului și mai schimbă o vorbă, două, cu oamenii din public. Comportamentul lui aparent dubios are o explicație: actorul ține morțiș să nu-i cunoască pe concurenți înainte ca aceștia să vină în fața lui, așa că face tot ce-i stă în puteri să-i evite…


VIDEO EXCLUSIV/ Dida Drăgan a îngenunchiat în fața publicului! Momentul sfâșietor le-a făcut pe Andra, Feli și Irina Rimes să izbucnească în plâns

Citește mai multe despre Antonia Iacobescu, Horia Brenciu, Stefan Banica Jr, cheloo, feli, iumor și Vedete pe Libertatea.

Comentarii