MENIU CAUTĂ

Secretul actriței Carmen Tănase a ieșit la iveală. „Apropiații erau cei mai îngrijorați”

Distribuie

Carmen Tănase este una dintre cele mai iubite și apreciate actrițe din România. Are o carieră de peste 35 de ani și povești de viață interesante, despre care puțini știu. În prezent, aceasta face senzație în serialul ”Fructul Oprit”, cu rolul Roxanei Baicu Popovici.

„A venit treaba asta cu teatru cumva întâmplător, nu mă gândeam de mică să fac asta. Tata mi-a băgat asta în cap. Am fost un copil destul de rebel. Tata era mai pe linia mea temperamentală (…) Tatăl meu avea simţul umorului, a fost un bărbat cu farmec, un bărbat spectaculos. Toate doamnele erau căzute”, a dezvăluit  actrița despre tatăl său.

„Când eram mică aveam două jucării pe perete, cu care obişnuiam să vorbesc zilnic. Buzatu şi Cocolina. aveam discuţii, părinţii mei erau obişnuiţi cu asta, probabil apropiaţii erau cei mai îngrijoraţi”, a povestit actriţa la Acces Direct.

Este o diferență uriașă între actrița Carmen Tănase și femeia Carmen Tănase. O recunoaște chiar ea. Dacă la teatru și pe platourile de filmare este punctuală, ordonată și atentă la toate detaliile, în viața privată e dezordinea întruchipată

Citește și

VIDEO/ Iulia Albu și-a găsit „nașul”: „Eu sunt Anamaria Prodan și pot să port orice”

 

 

 

Citește mai multe despre carmen tanase, cariera, Fructul Oprit și secret pe Libertatea.

Comentarii