Emoții mari, în această seară, de la 20.30, la „Chefi la cuțite”: cei nouă semifinaliști luptă pentru un mult râvnit loc în finala sezonului 11 al show-ului culinar. Pentru asta vor avea de trecut prin provocări care le vor testa priceperea și creativitatea în bucătărie, rezistența la stres și capacitatea de a improviza, iar gustul din farfurie și platingul vor fi analizate mai atent ca niciodată și punctate cu rigurozitate de către cele trei jurii ale serii.

Ce concurenți are Chef Sorin Bontea în semifinala de la Chefi la cuțite, sezon 11

Chef Sorin Bontea are patru concurenți în semifinală: Monica Pușcoiu, Nina Hariton, Matthew Ehsanmehr și Constantin Onuț.

Cine este Monica Pușcoiu de la Chefi la cuțite

Monica Pușcoiu de la Chefi la cuțite a fost însoțitor de bord, înainte de pandemie, dar acum are propria afacere în domeniul cofetăriei. „Lucrăm foarte mult în laboratorul propriu. Diminețile încep la ora 4. Avem și o fetiță mică și joburi full time în paralel. Recent m-am angajat, cât să pot să lucrez pentru altcineva din laborator.

De un an și jumătate noi nu am avut concediu. Maia nu știe cum arată apa mării, nu știe ce e acela un munte, decât din cărțile de povești”, a povestit Monica, la începutul probei din preselecții.

Cristi Burci a încercat fără succes să ridice sechestrul pe 35 de milioane de euro în Dosarul Romvag. Instanța: „Presupusele sume de bani spălate se situează la valori foarte ridicate”
Recomandări
Cristi Burci a încercat fără succes să ridice sechestrul pe 35 de milioane de euro în Dosarul Romvag. Instanța: „Presupusele sume de bani spălate se situează la valori foarte ridicate”

Cine este Nina Hariton de la Chefi la cuțite

Nina Hariton a renunțat la meseria de bucătar pentru a deveni agent imobiliar. Nina Hariton a devenit cuțitul de aur al lui Sorin Bontea. Mai mult, concurenta este prima femeie din emisiune care a obținut trei cuțite de aur.

Cine este Matthew Ehsanmehr de la Chefi la cuțite

Matthew Ehsanmehr este de origine iraniană, însă locuiește în România de peste 7 ani. Concurentul din echipa lui Chef Sorin Bontea este de profesie bucătar, însă nu a urmat încă de la început drumul gastronomiei.

Cine este Constantin Onuț de la Chefi la cuțite

Constantin Onuț are 33 de ani, este din Brașov, dar locuiește în Târgu Mureș. Concurentul are o experiență vastă în bucătărie, iar în prezent este Chef la un restaurant din județul Mureș.

Ce concurenți are Chef Florin Dumitrescu în semifinala de la Chefi la cuțite, sezon 11

Chef Florin Dumitrescu a intrat cu doi oameni în această etapă: Laurențiu Neamțu și Mihaela Zahariea.

Cine este Laurențiu Neamțu de la Chefi la cuțite

Florin Dumitrescu i-a acordat cuțitul de aur lui Laurențiu Neamțu, concurentul de 35 de ani din Brașov cu o experiență culinară impresionantă.

„Pasiunea mea pentru bucătărie a început de la o vârstă fragedă, tatăl meu fiind bucătar și lucrând la evenimente private. De la vârsta de 12 ani lucram alături de el. Apoi, de la 19 ani, am plecat din România. Am lucrat ca bucătar patru ani în Cipru, apoi opt ani în America, unde am gătit la restaurante cu stele Michelin din New York, dar și la un country club din Florida, unde taxa de membru era de 160.000 de dolari și unde veneau numai vedete: de la Céline Dion la Justin Bieber. Am gătit și la nunta lui Michael Jordan la clubul alăturat”, a povestit Laurențiu.

ANALIZĂ. De ce evită candidații la Primăria București dezbaterile electorale. Pe cine încurcă și pe cine ajută confruntările directe
Recomandări
ANALIZĂ. De ce evită candidații la Primăria București dezbaterile electorale. Pe cine încurcă și pe cine ajută confruntările directe

Cine este Mihaela Zahariea de la Chefi la cuțite

„Sunt Mihaela, am 22 de ani. Avem și un copil de 18 ani. Practic s-a născut o dată cu mine. În curând o să fac 38 și încă nu îmi vine să cred că încă mă simt tânără sau m-am obișnuit să fiu tânără. O văd pe fiică-mea cum a crescut și mă face să mă simt tânără. 

Eu l-am înscris pe el, fiindcă el e cel pasionat, după care m-am înscris și eu și am vrut să concurăm separat, dar se pare că trebuie să concurăm împreună și după aia separat. Între noi există o competiție nedeclarată. Eu sper să nu ne puneți în aceeași echipă”, a spus soția lui Mario în preselecții.

Ce concurenți are Chef Cătălin Scărlătescu în semifinala de la Chefi la cuțite, sezon 11

Chef Cătălin Scărlătescu a ajuns cu trei oameni la acest nivel: Paul Tudosescu, Anamaria Ijac și Stelian Nistor.

Cine este Paul Tudosescu de la Chefi la cuțite

Dumitru Paul Tudosescu este cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu la Chefi la cuțite, sezonul 11. Concurentul a dezvăluit ce poveste incredibilă de viață are, prin ce experiențe dificile a trecut, dar și ce carieră impresionantă are ca bucătar.

„Sunt Paul, vin din Anglia și lucrez ca bucătar. Lucrez de la 14 ani. Am început la hotel Sofitel, chef bucătar era chef Dumitru Bucșă. L-am prins o lună pe Jean-Luc (…). Am mers în Anglia. Am avut o problemă, o dependență, am avut niște probleme în trecut. Dar mă duceam la muncă, lucram. A trebuit să scap din cercul în care eram, așa că m-am apucat de bucătărie (…). Mi-a trebuit să fac ceva, ca să fac ceva. Am avut familia lângă și fosta mea soție. Și a trebuit să fac ceva. M-am gândit ce-mi place să fac și am decis să fac un curs de bucătărie în Franța, undeva, să plec din România, să scap de anturaj. Aveam 2 opțiuni: ori eram după gratii, ori la 2 metri sub pământ. În 2005 am plecat în Anglia.

Putin sprijină planul de pace al Chinei pentru Ucraina și spune că Beijingul înţelege „cu adevărat” conflictul
Recomandări
Putin sprijină planul de pace al Chinei pentru Ucraina și spune că Beijingul înţelege „cu adevărat” conflictul

M-am dus la ambasadă, nu știam deloc engleză. Am fost chef de partie la un local. Având cerc de bucătari a fost ok, am învățat ce înseamnă viața fără dependențe. Nu aș mai face-o niciodată. A fost o lecție de viață. După 9-10 ani de Anglia s-a născut băiatul meu, am primit o ofertă în România. Aici am cunoscut-o pe actuala soție. Băiatul stă la fosta soție. Ele două lucrează împreună. Momentan lucrez în Anglia. Acum 6 luni am decis să încerc pe cont propriu, am 2 food van-uri”, a dezvăluit Dumitru Paul Tudosescu, cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu.

Cine este Anamaria Ijac de la Chefi la cuțite

Anamaria Ijac de la Chefi la cuțite 2023, are 34 de ani, trăiește în Austria, dar este de loc din Constanța. Concurenta are o fetiță pe nume Kasia, de care este foarte mândră

„Nu, nu sunt femeie, tu nu ai văzut cum sunt femeile pe aici pe TikTok. Eu sunt ceva zeitate creată din aripi de înger și lacrimi de urs panda virgin și o să mă transform în lebădă la un moment dat. 

Sunt Anica de pe Tiktok, eu gătesc din pasiune. Mie îmi place să gătesc. Eu sunt pe tradițional. Eu am vrut să vin de mult, dar decât să vin să mă fac de râs, am zis că mai bine stau liniștită. 

Eu pregătită sunt, că am o părere foarte bună despre mine că gătesc foarte bine. La șapte ani făceam gogoși, ciorbe… M-am operat de micșorare de stomac, toată pielea atârna pe mine și mi-am făcut abdominoplastie, liposucție peste tot. Mi-au scos câteva kilograme de piele și grăsime”, a povestit concurenta în preselecții.

Cine este Stelian Nistor de la Chefi la cuțite

Nistor Stelian are 33 de ani și este din Sibiu. Este de meserie bucătar și lucrează în Suedia, iarna. Concurentul a pregătit file de ren, cartofi copți și ragu din ciuperci de pădure cu sos de vin roșu.

„Numele Meu este Nistor Stelian, sunt din  și sunt bucătar. Lucrez în bucătărie de la vârsta de 16- 17 ani. Eu lucrez în Suedia iarna. La început mi-am găsit de lucru în Centrul Vechi din Sibiu, am început ca ucenic, apoi am cunoscut bucătari, am învățat meserie.

Acolo am cunoscut un om, care căuta bucătari în Suedia. M-am hotărât să plec pentru 5 luni. Am muncit foarte mult. Munceam zi de zi de la zece la zece seara. Dar nu îmi pare rău.

Când am venit acasă am avut un accident foarte grav. Mergeam pe națională și o mașină a intrat în mine.Mi s-a oprit inima de trei ori. Am fost vreo 2 săptămâni în comă. Am stat 65 de zile în spital și nouă luni de zile mobilizat la pat.”,  a povestit noul concurent din echipa gri.

concurentii-lui-chef-scarlatescu2Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Ce spun chefii despre semifinala sezonului 11

Toți cei trei chefi visează să intre cu cel puțin un om în marea finală de mâine seară. „Am emoții mari: ca de fiecare dată, vreau să am om în finală. N-a existat niciun sezon – și nu vreau ca acesta să facă excepție – în care eu să n-am om în finală”, a declarat chef Bontea.

„Primele două probe sunt foarte importante, dac-ai plecat greu, nu-ți mai revii… Nu contează cu câți oameni am intrat fiecare în semifinală, important este să ajungem și în finală”, a spus Chef Scărlătescu.

„Este o zi foarte grea, dar știu că am cu cine lupta, am în cine să îmi pun încrederea pentru bătălia de mâine seară și îmi doresc foarte tare să câștig acest sezon”, a comentat chef Dumitrescu.

Ce probe vor avea concurenţii Chefi la cuţite în semifinală

Cei nouă semifinaliști vor trece prin maratonul greu al celor trei probe consacrate pentru această etapă, dar la una dintre ele, Gina Pistol are o surpriză pentru ei. Prima probă este cea care le cere să evoce în farfurie gustul copilăriei, iar cea de-a doua probă emblematică le aduce un mix de emoții greu de controlat, concurenții gătind alături de persoane dragi. Aceasta e proba jurizată de concurenți din sezonul 10 „Chefi la cuțite”.

Cel din urmă test al semifinalei este cel al farfuriilor care poartă semnătura personalității și creativității fiecărui concurent – provocarea numită „signature dish” pentru semifinaliștii pe care experiența competiției i-a adus la maturitatea unui astfel de preparat este ultima ocazie de jurizare în acest sezon pentru cei trei chefi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

La finalul serii, doar trei concurenți își vor auzi numele strigate pentru marea finală „Chefi la cuțite” de mâine seară. Cum se vor descurca semifinaliștii la bancurile de lucru încinse de presiunea competiției, ce surprize va aduce jurizarea diferită a celor trei etape și cine sunt cei trei finaliști, telespectatorii vor afla în ediția „Chefi la cuțite” difuzată de Antena 1 și pe AntenaPLAY în această seară, de la 20:30. 

Când e finala Chefi la cuţite, sezonul 11

Finala „Chefi la cuțite”, sezonul 11, va fi difuzată marți, 20 iunie, de la ora 20:30, la Antena 1.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Fabrica din România care va produce pe bandă rulantă. A fost deschisă recent și va exporta produsele în toată Europa
FANATIK.RO
Fabrica din România care va produce pe bandă rulantă. A fost deschisă recent și va exporta produsele în toată Europa
Uluitor! Cum arăta Matilda Pascal Cojocărița la începutul carierei. A câștigat Miss România în 1979, la 19 ani
Viva.ro
Uluitor! Cum arăta Matilda Pascal Cojocărița la începutul carierei. A câștigat Miss România în 1979, la 19 ani
Smiley și Gina Pistol, un an de căsnicie: „O iubesc cu tot ce este”. 5 lucruri pe care solistul le adoră la soția lui
Libertateapentrufemei.ro
Smiley și Gina Pistol, un an de căsnicie: „O iubesc cu tot ce este”. 5 lucruri pe care solistul le adoră la soția lui
Superba Laura se laudă cu relația pe care o are cu starul lui Real Madrid
GSP.RO
Superba Laura se laudă cu relația pe care o are cu starul lui Real Madrid
Cele mai puternice patru zodii din horoscop în luna iunie. Nimic nu le doboară, câștigă pe toate planurile
FANATIK.RO
Cele mai puternice patru zodii din horoscop în luna iunie. Nimic nu le doboară, câștigă pe toate planurile
Un bărbat dat dispărut de 26 de ani a fost găsit sechestrat în grajdul unui vecin. Ce s-a întâmplat în toți acești ani. VIDEO
Știrileprotv.ro
Un bărbat dat dispărut de 26 de ani a fost găsit sechestrat în grajdul unui vecin. Ce s-a întâmplat în toți acești ani. VIDEO
DIVORȚUL ANULUI 2024? Nimeni nu se aștepta la așa ceva! El ar fi plecat deja de acasă! 'S-a terminat'
Unica.ro
DIVORȚUL ANULUI 2024? Nimeni nu se aștepta la așa ceva! El ar fi plecat deja de acasă! 'S-a terminat'
Dan Şucu se dezlănţuie! La Rapid, angajaţii sunt îngrijoraţi, după ce au auzit: "Am informaţii" | EXCLUSIV
Orangesport.ro
Dan Şucu se dezlănţuie! La Rapid, angajaţii sunt îngrijoraţi, după ce au auzit: "Am informaţii" | EXCLUSIV
O suceveancă şi-a depus dosar de pensionare, deşi nu a lucrat o zi. Femeia a fost condamnată
Observatornews.ro
O suceveancă şi-a depus dosar de pensionare, deşi nu a lucrat o zi. Femeia a fost condamnată
Horoscop 16 mai 2024. Săgetătorii au mult de muncă, în mai multe direcții și vor trebui să facă mai întâi un efort de selectare a priorităților
HOROSCOP
Horoscop 16 mai 2024. Săgetătorii au mult de muncă, în mai multe direcții și vor trebui să facă mai întâi un efort de selectare a priorităților

Știri mondene

Știri România

RECOMANDĂRI