MENIU CAUTĂ
23 Oct. 2013 04:16 , de Alina Dan

Senatorul Bădălău, DECLARAŢIE-ŞOC despre ANDREEA MANTEA

Distribuie

Nicolae Bădălău susţine că fiul lui a avut atâtea femei încât nici nu-şi doreşte să-i cunoască iubita. „Gabi stă de cinci ani la Bucureşti, are afacerile lui, nu e lângă mine să ştiu cu cine umblă. Nu mi-a povestit de nicio iubită, nu ştiu nimic. La câte a avut el, crezi că îmi spune de fiecare în parte? Habar n-am cine e Mantea. E cântăreaţă? Ce face? Nu ştiu cum arată, habar n-am cine e fata asta! Nu o cunosc şi nici nu am timp să o cunosc„, a precizat acesta pentru „ring”.
Referitor la nuntă, Nicolae Bădălău a recunoscut că nu-şi mai face planuri cu fiul lui deoarece a avut multe „viitoare”. „Gabi are 26 de ani, nu cred că are în cap să se căsătorească. Dar, când o să aleagă şi o să mi-o prezinte, nu am eu treabă. E alegerea lui şi nu mă bag. Aşa mi s-a zis şi de aia de la Moldova (n.r. – Ramona Gabor), că se însoară şi… Ăsta a avut multe viitoare! (Râde.) Nu ştiu ce relaţie are el cu fata asta, nu ştiu dacă e aventură sau ce e„, a încheiat senatorul.

CU INIMA ÎN TRECUT

De două luni, Andreea Mantea şi Gabi Bădălău formează un cuplu, însă fantoma trecutului alături de Ştefan continuă să nu-i de-a pace brunetei.
Invitată, săptămâna trecută, în emisiunea „La Măruţă”, Andreea a vorbit foarte puţin despre noua sa dragoste, cu Gabi Bădălău şi chiar a evitat să îi transmită acestuia un mesaj de suflet, la aniversare a două luni de relaţie, însă părea că nu se mai poate opri din a vorbi despre fosta iubire.
Astfel, Andreea a mărturisit, din nou, că dintre toţi bărbaţii care au cerut-o de soţie, Ştefan Stan este cel căruia i-a spus „DA”.
„Chiar am vrut să plec cu el la drumul ăsta. Mă vedeam îmbătrânind alături de el. Dar nu am putut să trec peste. Am crezut că pot, dar m-am minţit”, a spus ea, făcând astfel referire la infidelităţile lui Ştefan Stan.
Un cui are Andreea Mantea şi împotriva mamei lui Ştefan despre care spune că nu a încercat să intervină în scopul împăcării ei cu Ştefan şi că, atunci când a fost vorba ca ei să se căsătorească, femeia s-a arătat mai degrabă îngrijorată decât fericită.
„Nici nu vreau să îmi mai amintesc!„, a mai spus Andreea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Un avion de instrucție s-a prăbușit la Tuzla! O persoană a murit
Comentarii