Pe 6 noiembrie, Mihai Găinușă a împlinit 47 de ani. Urările, așa cum era de așteptat, au fost multe și diverse. Unele chiar și din partea unor persoane la care Mișu se aștepta mai puțin. Una dintre aceste persoane este fostul coleg de la Cronică, Șerban Huidu. Acesta i-a scris pe blog fostului prieten un mesaj ca o vendetă. Ceea ce a începuse ca o simplă urare de la ”La mulți ani!” s-a transformat într-un drept la replică.

Într-un lung mesaj postat pe blogul său, Șerban Huidu a răspuns, punct cu punct, unui comentariu pe care Mihai Găinușă pe pagina sa personală, anul trecut, de ziua de naștere a lui Huidu. Atunci, Găinușă a mulțumit pentru urările primite la ceas aniversar, dar nu a omis să-și atace fosta echipă de la Cronică.

Acesta este, de altfel, motivul pentru care urările lui Șerban Huidu s-au transformat în drept la replică, pe care vi-l redăm mai jos, parțial:

„Acum nu pot sa nu remarc postul scris aici pe blogul personal! Foarte frumos si interesant! Ma bucur ca te-ai gandit la toti cei ce au avut onoarea sa lucreze cu tine. Cateva cuvinte merita aduse in atentie. Referindu-te la fostii colegi, aflati in cvasimajoritate in echipa Cronicii de acum, spui asa:

Mulțumesc Șerban că ai crezut în valoarea mea. Nu-ți mulțumesc pentru că ai distrus ceea ce am construit împreună. Și ți-ai asumat integral meritele.(pai ori am distrus numai eu ori mi-ai dat o mana de ajutor? Gura pacatosului…) Nu mă deranjează toate mesajele tale, deoarece nu mă mai interesează trecutul.

Nu-mi pasă de cei care sunt și vor fi întotdeauna niște sfătuitori din linia doi, care dau în cel atacat și singurul lor talent e să-i pupe în fund pe cei care le dau bani și-un loc de muncă călduț. Sunteți niște nulități și așa o să rămâneți. Punct.

Şi apoi referindu-te la echipe, spui aşa:

Îmi iubesc și mi-am respectat toate echipele cu care am lucrat. Echipele, nu șefii.

În numele echipei de „nulităţi” am să îţi transmit mesajul colegilor „din linia doi”, ca pe linia unu e doar unul-cel care are toţi foştii colegi alături. Doar că nu se prea văd.

Deci: Nebunul ăla de Silviu te salută şi îţi spune că Topul Rusinica merge foarte bine. Ceea ce îţi doreşte şi ţie cu emisiunea aia nouă. Cică a vândut în 4 luni cartea foarte bine. Cam câte exemplare ai vândut tu în total. Deh nu mai sunt acelaşi vremuri…. Proasta aia de Fani îţi ţine pumnii să faci rost de un producător mai devotat şi mai ordonat decât ea. Ea care nu depăşeşte linia doi. Tăntălăul ăla de Dezbracatu îţi spune: la mulţi ani şi îţi este recunoscător pentru că, datorită ţie, preţuieşte mult mai mult colegii pe care îi are.

Cretina aia de Ioana îţi ţine pumnii strânşi să ai parte de un public la fel ca şi ea: cu facultăţi terminate şi maştere pe deasupra. Bebelusele îţi vor dedica un dans în emisiune, îmbrăcate în frac, pentru că ele atrag audienta aia pe care tu nu dai doi bani. Sofa a spus că îţi face rost de un public ce poate să te şi adore dacă vrei. (a auzit că tvr sta chiar mai rău cu banii decât Prima). Împuţitul ăla de Nicu spune să apelezi cu încredere la el când ai nevoie de scenografie iar aia care râde stramb-Oana îţi poate da nişte idei de reportaje de linia a doua.

Ratata aia de Alexa îţi transmite toate cele bune. Nesuferita de Danone ţi-a mulţumit când a luat premiu pentru machiaj de film….şi dacă ai nevoie, cică să aplezi cu încredere la ea deşi crede că tu nu ai nevoie de machiaj. Editorii, cameramanii în frunte cu Băneasa, mă roagă şi îţi transmit toate cele bune din partea lor-nulitatile care au avut imensă bucurie de a lucra cu tine. De Pustiu nu mai zic nimic. O jumătate de oră a plâns la telefon rugându-mă să îţi transmit tot ce e mai bun pe lume. Răzvan de la monitorizare ,zis „şi alea”,mi-a transmis că te poate ajuta oricând cu imagini de la alte televiziuni. Să nu fie cu supărare dacă sunt de linia a doua da s-au mai uzat şi aparatele între timp.

Îmi pare rău dacă am uitat ce cineva şi aş vrea să fim bine înţeleşi: nu eu mi-am asumat meritele ci Echipa asta din care fac parte cu drag şi din care ai făcut parte şi tu, dacă îţi mai aduci aminte. Ei se gândesc cu drag la tine,poate şi pentru că nu ştiu că tu câştigai de trei ori mai mult decât toată Echipă la un loc (ups mi-a scăpat). Totuşi, îmi stă pe limbă o întrebare: dacă toţi sunt nişte nulităţi, de linia doi etc, de ce ai vrut să lucrezi cu ei când ai plecat? Tuturor le-ai făcut oferte şi ai primit un refuz categoric! Oamenii îmi spun acum să îi scuzi dar s-au gândit că fiind „nulităţi de mâna a doua” nu fac faţă presiunii noilor tale planuri.

Ideea emisiunii a fost a mea dar meritele pentru realizarea ei le-am împărţit de fiecare dată cu Echipa. De aia ei sunt aici şi tu acolo cam ca un cuc. Chiar câţi oameni din echipele pe care „le-ai iubit” sunt cu tine acum? Cum nimeni? tz tz tz….trebuie să te simţi tare prost! Atâta iubire aruncată pe apa Sâmbetei!”, a scris Șerban Huidu pe blogul său.

După plecarea de la Cronica Cârcotașilor, Mihai Găinușă a încercat, fără succes, mai multe colaborări cu posturi de radio și televiziune, cele mai recente fiind cu TVR și Radio Seven, ambele încheiate.

VIDEO Momentul în care Simona Halep și Gică Hagi au făcut spectacol pe ringul de dans
PARTENERI - GSP.RO
VIDEO Momentul în care Simona Halep și Gică Hagi au făcut spectacol pe ringul de dans
IREAL! Ce i-a făcut propria mamă lui Silviu Biriș. Actorul devenit preot a mărturisit mâhnirea primită
Playtech.ro
IREAL! Ce i-a făcut propria mamă lui Silviu Biriș. Actorul devenit preot a mărturisit mâhnirea primită
Bunica Emmei Răducanu, noi mărturisiri despre nepoata-star:  "Când vine aici în România, vorbim româneşte"
Observatornews.ro
Bunica Emmei Răducanu, noi mărturisiri despre nepoata-star: "Când vine aici în România, vorbim româneşte"
Horoscop 18 septembrie 2021. Peștii vor avea ocazia să-și limpezească mintea, să-și calmeze emoțiile furtunoase
HOROSCOP
Horoscop 18 septembrie 2021. Peștii vor avea ocazia să-și limpezească mintea, să-și calmeze emoțiile furtunoase
Mama fetiței din Iași care a murit în cadă a fost arestată. Este înfiorător ce s-a descoperit la autopsie
Știrileprotv.ro
Mama fetiței din Iași care a murit în cadă a fost arestată. Este înfiorător ce s-a descoperit la autopsie
Ţara, în stare de şoc. Vedeta unei generaţii a murit misterios. Ultimul mesaj, tulburător: "Creierul meu vreau să fie studiat"
Telekomsport
Ţara, în stare de şoc. Vedeta unei generaţii a murit misterios. Ultimul mesaj, tulburător: "Creierul meu vreau să fie studiat"
În vara asta, o bucurie deschide o alta! FRESH 0.0 – optimism 100% răcoritor
PUBLICITATE
În vara asta, o bucurie deschide o alta! FRESH 0.0 – optimism 100% răcoritor