Filmele turcești se află în preferințele multor români deoarece prezintă un stil de viață diferit și o cultură cu care nu suntem tocmai obișnuiți în alte filme seriale. Pentru că sunt tot mai căutate și urmărite, ți-am făcut o listă care să te ajute să descoperi cele mai bune filme seriale turcești. Iată care sunt acestea:

Cele mai bune seriale turcești

Seriale turcești pe care îți recomandăm să le vizionezi

Legea Familiei

Serialul turcesc Legea Familei este pe locul în topul Forbes al celor mai profitabile seriale turcești. A avut încasări de peste 58 de milioane lire turcești, iar peste 6.000 de utilizatori au oferit nota mai mare de 7 serialului. Vei putea urmări povestea unei renumite familii de mafioți, Kocovars, care locuiește într-unul dintre cele mai periculoase cartiere din Istanbul. Povestea se schimbă atunci când băiatul cel mic al familiei, Yamac, decide să aibă o viață diferită și să părăsească acest cartier, urmând să se mute într-un alt loc din Istanbul.

Trailer Legea Familiei

Protectorul Istanbulului

Acesta a fost primul serial turcesc realizat de Netflix, dar care a înregistrat un succes uriaș, mai ales în rândul tinerilor. Serialul îți spune povestea lui Hakan, un tânăr care descoperă, în urma unei legături cu o lume veche, că menirea sa pe acest pământ este să protejeze orașul Istanbul. El primește puteri mistice și rolul de protector al orașului natal, însă provocările se țin lanț pentru el, deoarece nu se simte pregătit să își asume așa o responsabilitate.

EXCLUSIV. PNRR-ul avansează în ritm de melc. Zeci de restanțe ale Guvernului Ciolacu. România riscă să piardă miliarde de euro
Recomandări
EXCLUSIV. PNRR-ul avansează în ritm de melc. Zeci de restanțe ale Guvernului Ciolacu. România riscă să piardă miliarde de euro
Trailer Protectorul Istanbulului
Seriale turcești filmate în IstanbulIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Seriale turcești – Dragoste infinită

Serialul este deja foarte cunoscut, iar în anul 2017 a primit Premiul Emmy pentru Cel mai bun serial. “Dragoste infinită” este serialul difuzat în peste 60 de țări și are în prim plan povestea de dragoste a doi tineri din lumi diferite. Pare o dragoste imposibilă, dar care este pe cale să depășească diferențele ce le stau în cale, diferențe din cauza pozițiilor sociale.

În bătaia inimii

Tot în topul celor mai bune seriale turcești se află și “În bătaia inimii”, pe locul 4 în topul Forbes, datorită încasărilor de peste 44 de milioane de lire turcești. Serialul aduce în prim plan povestea unui bărbat carismatic, dar extrem de puternic ce și-a câștigat respectul celor din jur datorită atitudinii sale. El și-a format o familie, însă viața sa nu este atât de liniștită pe cum se credea. Bărbatul oscilează între două femei, iar de aici lupta este pe cale să înceapă.

România, între țările care vor pierde zile de vreme confortabilă în următorii ani. Balcanii, zona cea mai afectată din Europa de schimbările climatice
Recomandări
România, între țările care vor pierde zile de vreme confortabilă în următorii ani. Balcanii, zona cea mai afectată din Europa de schimbările climatice
Trailer În bătaia inimii

Mireasa din Istanbul

Serialul Mireasă din Istanbul se află pe locul doi în Topul Forbes al celor mai bune seriale turcești datorită încasărilor mari de peste 51 de milioane de lire turcești. Este urmărit cu sufletul la gură în trei sezoane, acolo unde Sureyya, o tânără absolventă de Conservator își începe cariera în industria muzicală. Povestea ei de viață are o întorsătură fabuloasă din momentul în care începe să se îndrăgostească de Faruk, un tânăr ce provine dintr-o familie bogată și respectată.

Putere și glorie

Încă un serial ce se află în topul Forbes, ba chiar pe locul trei al celor mai bune seriale turcești. A avut încasări de peste 47 de milioane de lire turcești și este considerat unul dintre serialele de succes. Acțiunea serialului are loc în secolul al XIII, iar povestea este o adevărată aventură. Lupta împotriva cavalerilor templieri și a mongolilor, luptă ce va conduce la nașterea Imperiului Otoman.

Intrusul

Intrusul – povestea a doi frați, Sarp și Umut, despărțiți în copilărie, care ajung de o parte și de alta a legii. La trei ani, Umut a fost răpit de Celal, liderul unui clan mafiot din Istanbul, iar Sarp crește cu vina dispariției fratelui său. În urma evenimentelor petrecute în familia lui, Sarp se înscrie la Academia de Poliție și reușește să iasă în evidență datorită rezultatelor deosebite obținute.  Cu scurt timp înainte de absolvire, lucrurile iau o altă întorsătură pentru Sarp, care ajunge în închisoare.

Cum a ajuns Petre Roman inculpat în Dosarul Mineriadei din 1990: „în subsolul Universității s-au găsit 22 de arme cu glonț; la sediul PNȚCD, substanțe halucinogene și materiale legionare”
Recomandări
Cum a ajuns Petre Roman inculpat în Dosarul Mineriadei din 1990: „în subsolul Universității s-au găsit 22 de arme cu glonț; la sediul PNȚCD, substanțe halucinogene și materiale legionare”

Seriale turcești – Suleyman Magnificul

Un serial de care cu toții am auzit, iar mulți dintre noi deja îl vizionăm. Povestea serialului îl are la bază pe Suleyman, care la vârsta de 26 de ani a devenit cel de-al zecelea sultan al Imperiului Otoman. Scopul său este construirea celui mai puternic imperiu, în ciuda tuturor luptelor și intrigilor.

Femeie în înfruntarea destinului

Povestea serialului este o poveste tristă, dar în care se regăsesc o mulțime de femei puternice din societatea modernă. Bahar, protagonista serialului, a trebuit să depășească greutățile vieții de la o vârstă fragedă, de când mama sa a abandonat-o, iar tatăl și bunicul ei au murit. Necazurile ei sunt tot mai mari atunci când își pierde și soțul și rămâne cu doi copii.

Răzbunare pe tocuri

Unul dintre cele mai apreciate seriale turcești de către publicul feminin. Vei urmări poveștile de viață a patru femei, prietene din copilărie, dar care într-un moment al vieții părăsesc gașca și o iau pe drumuri separate. După mulți ani, una dintre ele dorește să reia legăturile cu cele trei, însă scopul său nu este tocmai unul prietenos.

Jurământul – seriale turcești de urmărit

Un serial cu încasări de peste 40 de milioane de lire turcești, “Jurământul” prezintă povestea unui tânăr care, împreună cu logodnica lui, este surprins în timpul unui atac terorist. Un incident care îl transformă în căpitanul unei echipe ce are misiunea de a găsi și a omorî teroriștii, cu scopul de a salva Turcia.

Povestea noastră

Povestea lui Filiz, o tânără curajoasă și ambițioasă care se ocupă de întreținerea familiei numeroase. Aceasta este părăsită de mama sa și este obligată de situație să aibă grijă de ceilalți membrii ai familiei. Ea nu se gândește deloc la o relație de dragoste, însă situația se complică odată cu apariția unui tânăr carismatic în viața ei.

Trailer Povestea noastră

În ritmul vieții

Un serial ce amintește de Greys Anatomy deoarece este mai mult o dramă medicală. Este descrisă povestea lui Eyul, o tânără care visează să ajungă medic. Aceasta este exmatriculată din mai multe școli, însă cu toate astea tot ajunge un medic dedicat.

Trailer În Ritmul vieții

Dulce amărui

Unul dintre cele mai bune seriale turcești de comedie. Ferit, un afacerist de succes, dar cu un caracter greu de suportat, angajează în fiecare zi câte un bucătar profesionist pentru a-i găti. Însă, cu toată pregătirea bucătarilor, Ferit nu este niciodată mulțumit de preparatele pe care le primește. Totul se schimbă când în fața sa apare o tânără care urmează cursuri de gastronomie și de care, tânărul afacerist pare că se îndrăgostește.

Seriale turcești noi – Meryem

Meryem este o tânără frumoasă și inocentă care cade în capcana unui acuzator fără scrupule și a unui om care caută doar răzbunarea. În urma unui accident, viața acestor trei personaje se schimbă complet.

Trailer Meryem

Patria mea ești tu

Un serial fenomen ce este este considerat unul dintre cele mai bune seriale turcești. Vei urmări povestea destrămării Imperiului Otoman, dar și povestea tristă de despărțire a unui cuplu din cauza durității din perioada războiului.

În dragoste și în război

„În dragoste și în război” spune povestea chipeșului locotenent Kurt Seyit (Kıvanç Tatlıtuğ), fiul cel mare al unui proprietar de pământ de origine turcă din Crimeea, care se îndrăgostește de Sura (Farah Zeynep Abdullah), frumoasa fiică a unei familii de nobili din Rusia.
Deși tatăl lui Kurt îi este loial țarului și este mândru că își va trimite moștenitorul să lupte în armata sa, acesta insistă ca fiul său să se căsătorească cu o femeie de origine turcă.
Imediat ce Kurt o va cunoaște pe frumoasa Sura, nicio altă femeie nu va mai avea loc în inima lui. Cei doi își împărtășesc dragostea, dar, în curând, Kurt va fi trimis să lupte în prima linie a frontului.

În numele fericirii

O poveste ce îl are în prim plan pe Kerim, un tânăr căruia tatăl său îi aranjează căsătoria încă din copilărie. El este obligat să se căsătorească cu Melek, însă lucrurile iau o cu totul altă întorsătură când, la maturitate, sora lui Melek este cea care se îndrăgostește de Kerim.

Fetița mea

O fetiță extrem de inteligentă, dar care este crescută de mătușa sa încă de când s-a născut deoarece tatăl său a părăsit-o. Când mătușa sa o părăsește, fetița trebuie să își găsească tatăl, un adult iresponsabil care tocmai ce fusese arestat. Bărbatul este eliberat doar cu o singură condiție, să aibă grijă de fiica sa, lucru pe care nu prea vrea să îl facă și de aici încep încercările de a scăpa de fetiță.

Ține-mă de mână

Unul dintre serialele turcești ce se încadrează între genurile dragoste și dramă. Serialul prezintă povestea unei fete pasionate de gastronomie, care își dorește să devină un mare bucătar. Povestea ei se schimbă atunci când îi moare tatăl, fata rămânând marcată de acest eveniment nefericit.

Cei ce nu trăiesc

Un serial cu o poveste inedită: viața vampirilor moderni. Personajul principal, Mia, a fost transformată într-un vampir de Dmitry, iar cei doi se întâlnesc într-un club de noapte din Istanbul. Chiar dacă Mia își dorește să redevină om, Dmitry are un singur scop: nemurirea.

Pasărea matinală

Tot un serial din lista celor mai bune seriale turcești de comedie. Vei urmări povestea de dragoste dintre doi tineri, o tânără ambițioasă care se angajează la o agenție de publicitate și directorul agenției.

Seriale turcești istorice – Putere și glorie (Dirilis: Ertugrul)

Acțiunea serialului se desfășoară în secolul 13, iar firul narativ descrie viața lui Ertuğrul, tatăl lui Osman I, întemeietorul Imperiului Otoman. În “Putere și Glorie” (Diriliș: Ertuğrul) veți vedea cum un singur om poate schimba soarta întregii lumi. Veți fi purtați în povestea plină de aventură a lui Ertuğrul, în lupta acestuia împotriva cavalerilor templieri și a mongolilor, luptă care va duce la nașterea Imperiului Otoman.

Cele mai frumoase telenovele turcești – Iubire ascunsă

Una dintre cele mai frumoase telenovele turcești este Iubire Ascunsă.

Iubire ascunsă este o adaptare a unui roman scris de Resat Nuri Guntekin și are același producător ca și serialul „Poveste de familie”,

„Iubire ascunsă” este o poveste despre inocență, trădare, pasiune și dragoste. Serialul turcesc este produs în 2008.

Adnan este un bărbat care după pierderea soției sale s-a retras din viața socială, singura sa ocupație devenind cei doi copii ai săi, Nihal și Bulent. Printr-o coincidență o revede pe Bihter, fata unei familii importante din Istanbul, și odată cu această reîntâlnire, sentimentele care până atunci păreau uitate vor ieși la iveală.

Bihter se căsătorește cu Adnan, dorindu-și doar liniște, siguranță și fericire, însă în aceeași casă, într-un moment în care se aștepta mai puțin, va descoperi pasiunea.

Cele mai bune seriale turcești de acțiune – Valea lupilor

Ingredientele acestui serial care se bucură de un succes incontestabil sunt aluziiile directe la oameni și întâmplări din realitatea lumii interlope de azi, ai căror reprezentanți se ascund sub masca respectabilității de om de afaceri influent care are acces la cele mai înalte niveluri ale puterii de stat.

Consiliul este cea mai puternică grupare mafiotă din Turcia și reunește, prin cei 7 membri, toate brațele caracatiței numite crimă organizată: trafic de droguri, arme, spălare de bani, speculații financiare, șantaj, prostituție și orice altceva ce le poate sluji atingerii scopului final, acapararea puterii politice… iar pentru a-și împlini obiectivul se supun unei singure legi… legea tăcerii.

Dragoste de contrabandă

Un alt serial de acțiune , presărat însă și cu multe intrigi romantice este Dragoste de contrabandă. Omer este ofițer de poliție și își dorește să afle adevărul despre posibila ucidere a logodnicei sale, care aparent s-a sinucis. Elif află că tatăl ei se ocupă cu spălarea de bani. Dragoste de contrabandă este un serial turcesc din 2014 cu un scenariu alert, compact, care te ține cu sufletul la gură. Merită vizionat!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
FANATIK.RO
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Viva.ro
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Sora lui Mircea Badea: „Nu mai e de trăit în Italia”. Naty Badea și anunțul care a surprins pe toată lumea. Ea și fiica ei locuiesc acolo de 3 ani
Libertateapentrufemei.ro
Sora lui Mircea Badea: „Nu mai e de trăit în Italia”. Naty Badea și anunțul care a surprins pe toată lumea. Ea și fiica ei locuiesc acolo de 3 ani
Ionuț Cercel, prima reacție după ce campioana Inter Milano a sărbătorit titlul din Italia pe melodia sa „Made in Romania”: „O mare bucurie în suflet”
GSP.RO
Ionuț Cercel, prima reacție după ce campioana Inter Milano a sărbătorit titlul din Italia pe melodia sa „Made in Romania”: „O mare bucurie în suflet”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
FANATIK.RO
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Un șofer și-a verificat TIR-ul înainte de a ieși din țară prin Timiș. Ce a văzut l-a făcut să sune la 112
Știrileprotv.ro
Un șofer și-a verificat TIR-ul înainte de a ieși din țară prin Timiș. Ce a văzut l-a făcut să sune la 112
A făcut milioane de români să râdă, dar cele mai noi imagini cu el sunt sfâșietoare. Actorul e imobilizat în scaun cu rotile, în urma unui AVC
Unica.ro
A făcut milioane de români să râdă, dar cele mai noi imagini cu el sunt sfâșietoare. Actorul e imobilizat în scaun cu rotile, în urma unui AVC
"Cei mai mari fotbalişti ai României? Nici Dobrin, nici Hagi". Victor Piţurcă i-a numit pe cei mai tari: "Fantastici! Fiecare de la 50 de milioane în sus"
Orangesport.ro
"Cei mai mari fotbalişti ai României? Nici Dobrin, nici Hagi". Victor Piţurcă i-a numit pe cei mai tari: "Fantastici! Fiecare de la 50 de milioane în sus"
BMW-ul străpuns de parapetul metalic pe A1 ar fi intrat în acvaplanare, înainte de impactul mortal. Noi imagini de la locul tragediei
Observatornews.ro
BMW-ul străpuns de parapetul metalic pe A1 ar fi intrat în acvaplanare, înainte de impactul mortal. Noi imagini de la locul tragediei
Horoscop 25 aprilie 2024. Peștii pot răsufla ușurați, șirul problemelor financiare se întrerupe, dar vor trebui să aibă o rezervă față de cheltuieli
HOROSCOP
Horoscop 25 aprilie 2024. Peștii pot răsufla ușurați, șirul problemelor financiare se întrerupe, dar vor trebui să aibă o rezervă față de cheltuieli

Știri mondene

Știri România

RECOMANDĂRI