De Livia Lixandru,

“Mă tot gândeam la zilele astea, în care ne-am petrecut așa de mult timp cu noi înșine, nu numai cu familia, netul sau Netflix-ul.

Și îmi trecuse prin cap, printre altele, slavă Domnului, cât timp cheltuim aiurea… pe alții, vorbind despre viața altora, despre alegerile altora… Câtă energie consumăm judecând, punând etichete, strâmbând din nas la ce strâmbă și alții, doar ca să le fim pe plac.

Și ce mare șmecherie e bucuria aia reală, care vine de la oameni bogați la cap, generoși, creativi, senini, copilăroși… și, tocmai de-aia, mai profunzi ca un lac de munte. Atât.

Era un gând. Pornise de la gluma din poză, dar și de la ce am mai văzut prin fereastra asta deschisă spre lumea de acum, din starea neobișnuită de acum.

O mulțime de oameni atrăgători, de minți cu care m-aș plimba în parc, de suflete fragile ca brândușele mov, de oameni cu chef de viață sau numai de vorbă… Ba chiar și o mulțime de oameni singuri… sau triști, speriați, deprimați.

Toți se văd, chiar dacă se ascund după povești vesele sau neutre. Mulți oameni de aici habar n-au cât pot de mult, dar încă n-au curaj să scoată din ei, în vreme ce unii dau pe dinafară de o încredere oarbă în ceva ce nu prea sunt…, dar ar vrea…și nu se poate.

Avem de toate… și mai bune și mai rele…, vorba cântecului. Și noroi… și stele…”, a fost mesajul transmis de Mihaela Rădulescu pe pagina sa de Instagram. Andreea Raicu a reacționat imediat, postând o inimioară în dreptul mesajului Mihaelei. „ ”❤️❤️❤️””, a fost comentariul lăsat de Andreea Raicu.

Citeşte şi:

Un film cu Russell Crowe ar putea redeschide cinematografele din SUA

Concert drive-in în București. Delia, primul artist care cântă în fața mașinilor. Cât costă un bilet

Câtă încredere au în ambasade: 4 muncitori români din Germania au apelat la autoritățile române, în timp ce 400 au apelat la sindicatele germane

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 4 iunie 2020. Scorpionii vor învăța lucruri noi, Capricornii au parte de schimbări majore ale intereselor
HOROSCOP
Horoscop 4 iunie 2020. Scorpionii vor învăța lucruri noi, Capricornii au parte de schimbări majore ale intereselor