La început de an școlar, Ioana Ginghină a fost întrebată de fiica ei cum să fie cea mai bună la școală și cum să se facă plăcută de profesori și de colegi.

Pe blogul ei, vedeta a explicat ce sfaturi i-a dat fetiței sale.

„Da, rămăsesem la început de clasa a 5 a , profesori noi, dirigintă, chiar colegi noi, provocări, toate acestea sunt lecții de viață, frumoase și necesare, în dezvoltarea armonioasă a copiilor. N-am să scriu despre fuga după manuale, caiete și tot felul de rechizite școlare, căci mi-am dat seama că nu asta contează acum, ci mă voi axa doar pe emoții și sentimente.

Ruxandra m-a întrebat “Cum fac mamă în clasa a 5-a să fiu cea mai bună, să mă placă și profesorii și copiii, să fiu populară… etc. ”

Răspunsul meu a fost: Cu bunătate, amabilitate și zâmbet… Să fii amabil nu e o opțiune. Trebuie să alegem să fim buni unii cu alții. Da știu, este greu uneori. Poate că un coleg sau o colegă te va supăra și vei fi tentată să ripostezi, pentru că așa crezi că e bine, pentru că așa crezi că merită.

Însă dragă mea Ruxandra, te provoc să răspunzi la URĂ cu IUBIRE. Cu siguranță că vor fi momente în care alegerea bunătății nu va fi cel mai ușor lucru, dar fă-o oricum. Niciodată nu iese ceva rău atunci când răspunzi cu amabilitate și bunătate, iar pe termen lung, crede-mă, că va fi o investiție bună. Apoi nu uita să spui MULȚUMESC Caută binele din jurul tău și când îl observi spune mulțumesc. Surprinde-i pe oamenii din jurul tău cu mulțumire cât de des poți și vei vedea cum răspândești fericire în jurul tău. Multumește profesorilor, mulțumește colegilor, mulțumește domnului de la chioșc, mulțumește femeii de servici”, a notat vedeta.

O directoare cu diplomă falsă de ASE lucrează de peste 10 ani la spitalele Primăriei Capitalei!
Recomandări

O directoare cu diplomă falsă de ASE lucrează de peste 10 ani la spitalele Primăriei Capitalei!

De asemenea, Ioana Ginghină a îndemnat-o pe fiica sa să nu încerce să fie ca toată lumea doar pentru că așa vor cei din jur, ci să încerce să fie ea însăși

„Nu încerca să fii la MODĂ. Nu încerca să fii ca toată lumea, doar că asa vor alții. Dacă tu vrei asta, atunci fii la modă, dar dacă nu vrei, dacă nu te reprezintă, nu te încadra în ceva ce nu îți vine. Îmbracă-te cum îți place, iubește doar ceea ce vrei să iubești, fă doar ce îți aduce bucurie în suflet. Nu încerca să fii altcineva, fii tu însuți! Și nu în ultimul rând… Fii SINCERĂ. Întotdeauna am știut că cea mai bună minciună este ADEVĂRUL.

În loc să ne roage candidatul să-l ascultăm, a ajuns poporul să-l implore să ne vorbească!
Recomandări

În loc să ne roage candidatul să-l ascultăm, a ajuns poporul să-l implore să ne vorbească!

Așa că nu minți. Eu nu te voi certa niciodată că ești sinceră. Minciuna provoacă multe probleme, multă vinovăție, multă muncă de întreținere emoțională, deci prea multe emoții negative. E mult mai simplu să spui adevărul. Așa că, draga mea Ruxandra, dacă ții cont de aceste lucruri, îți garantez că anul școlar 2019-2020 va fi un an uimitor. Sper ca toate noile tale începuturi să se transforme într-o viață frumoasă, palpitantă și pozitivă”, amai spus ea.

Citeşte şi:

Ioana Ginghină: „Bag mâna în foc că Papadopol nu m-a înșelat

Ioana Ginghină: „Eu mi-am asumat, nu cred că voi intra prea curând într-o relație”

Cum se descurcă Ioana Ginghină cu banii, după divorțul de Alexandru Papadopol

Lovitura dura pentru Daniel Dobre, antrenorul alături de care Simona a câștigat turneul de la Wimbledon
GSP.RO

Lovitura dura pentru Daniel Dobre, antrenorul alături de care Simona a câștigat turneul de la Wimbledon

Horoscop 13 noiembrie 2019. Risc de neînțelegeri pentru Tauri
HOROSCOP

Horoscop 13 noiembrie 2019. Risc de neînțelegeri pentru Tauri