MENIU CAUTĂ
13 Mar. 2018 14:56

Shakira și Pique i-au dat 20.000 de euro bacșiș unui bucătar

Distribuie

Shakira și Pique i-au dat 20.000 de euro bacșiș unui bucătar. Shakira și Pique au petrecut mai multe zile în Ibiza, împreună cu cei doi copii ai lor, Milan și Sasha. cuplul a angajat un bucătar personal, iar acesta s-a ales, după ce și-a terimat treaba, cu un bacșiș uriaș, de 20.000.

După o săptămână de muncă intensă, bucătarul s-a ales cu un bacșiș de 20.000 de euro. Informația a fost dezvăluită de un jurnalist la un post de radio din Argentina, care a spus că este prieten cu respectivul bucătar.

Potrivit Mediafax, care îl citează pe jurnalist, fotbalistul și cântăreața, care trecut printr-o perioadă dificiă recent, au fost încâtntați de cum a gătit bucătarul și i-au spus acestuia că au foste mulțumiți de munca prestată. Prin urmare, cei doi i-au dat un bașiș foarte generos.

”Distrează-te și cumpără-ți ceva”, i-a spus fotbalistul spaniol bucătarului. Ulterior, i-a pus în două buzunare câte 10.000 de euro.


EXCLUSIV/ România a pierdut un credit de 465 milioane de euro pentru o magistrală de metrou dintr-un motiv absurd

EXCLUSIV/ Nico a apărut cu părul creţ la ultimul concert. Cum explică artista schimbarea radicală de look

REPORTAJ/Meci caritabil de hochei pentru un tată fără picior care-şi creşte singur copiii, după ce mama micuților a murit

Citește mai multe despre gerard pique, bucatar, cantareata și ibiza pe Libertatea.

Comentarii