MENIU CAUTĂ

Şi-au «închiriat » vocile în desene animate

Distribuie

Doar cu vocea. Dacă Andreea şi-a împrumutat glasul unui personaj simpatic, o curcă sexy, Mihaela a fost o “melcuţă” cu privire de divă. Dar şi alţi colegi de-ai lor li s-au alăturat, pe bani grei, în aceste proiecte pentru cei mici. Libertatea a aflat pe ce sume au dat vedetele în mintea copiilor.

Andreea, curcă sexy cu iniţiativă

În ”Păsări libere”, Andreea Marin îi dă glas unei curci cu spirit de iniţiativă, pe nume Jenny, care vrea să schimbe obiceiul americanilor de a mai sacrifica bietele înaripate, de Ziua Recunoştinţei. Pentru prestaţia ei, fosta ”Zână” a încasat un onorariu de 5.000 de euro.

Mihaela, «melcuţă» cu privire de divă

Mihaela Rădulescu şi-a păstrat aerul de divă şi în postura de… melc. Flame, personajul căruia vedeta îi dă viaţă, este o frumuşică ”melcuţă” pasionată de cursele de viteză din desenul animat ”Turbo”. Vocea ei a valorat în jur de 7.000 de euro.

DJ Wanda, portocală isterică

DJ Wanda s-a descurcat de minune în rolul lui Barb, portocala isterică din ”Stă să plouă cu chiftele 2”, şi chiar nu s-a obosit prea mult, căci are măiestria de a-şi schimba timbrul vocal într-o secundă. Prestaţia i-a adus 4.500 de euro în cont.

Jorge, în rol de prinţ chipeş

Cântăreţul Jorge nu se află la prima experienţă de gen, dar anul acesta a fost prinţul Hans, din ”Regatul de gheaţă”. Pentru pasajele muzicale, dar şi pentru cele vorbite, artistul a plecat acasă mai bogat cu aproape 7.000 de euro.

Cabral, un nobil infatuat

Sir Clorex din ”Justin şi cavalerii” este plin de el, un infatuat la nasul căruia nu-i ajungi nici cu prăjina, însă de o frumuseţe răpitoare. Cabral s-a amuzat pe cinste dublând acest personaj enervant şi s-a ales şi cu 3.500 de euro.

Sabbagh, vitezomanul Nălucă

Ştiristul Christian Sabbagh a debutat şi el în lumea dublajului de desene animate. Vocea lui i s-a potrivit de minune vitezomanului Nălucă, din ”Turbo”, filmul cu melcii pasionaţi de Formula 1. Preţul muncii sale: 6.000 de euro.

Diana, fată de bani gata

Actriţa Diana Dumitrescu a acceptat din start propunerea de a o întruchipa pe Lara, din ”Justin şi cavalerii”, o fată de bani gata dintr-o familie de nobili, frumoasă şi foarte răsfăţată. Pentru acest rol dificil, care a presupus schimbarea totală a vocii, Diana a primit 5.000 de euro.

Bobonete, dolofan şi ca om de zăpadă

Mihai Bobonete, cu al său timbru vocal baritonal, a fost distribuit în rolul lui Olaf, un iubăreţ om de zăpadă din producţia ”Regatul de gheaţă”, care va avea lansare pe data de 27 decembrie. Pentru prestaţia sa, actorul s-a mulţumit cu 2. 500 de euro.

Citește mai multe despre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu pe Libertatea.

Comentarii