De Cristian Anton,

„A fost îngerul meu, soţul meu, cel mai bun prieten din viaţa mea şi aşa va rămâne mereu”, se arată în mesajul publicat de soţia lui Sid Haig, Susan L. Oberg. „Şi-a adorat familia dar şi prietenii şi fanii”, a adăugat ea.

În afara apariţiilor în filme din genul horror, din filmografia de peste 50 de titluri a lui Sid Haig mai fac parte titluri precum „THX 1138” în regia lui George Lucas, sau filmul din seria James Bond „Diamonds Are Forever” (1971), precum şi thriller-ul lui Quentin Tarantino din 1997 „Jackie Brown”, în care Haig a interpretat rolul unui judecător, rol special scris pentru el.

El va rămâne însă în amintirea iubitorilor genului horror pentru filme precum trilogia „House of 1000 Corpses”, „The Devil’s Rejects” şi „3 From Hell” în regia lui Rob Zombie. În această serie a interpretat rolul Căpitanului Spaulding, temutul patriarh cu mască de clovn a familiei de criminali în serie Firefly.

Născut sub numele Sidney Eddy Mosesian, fiul unui electrician din Fresno, California, Haig şi-a început cariera ca baterist al formaţiei T-Birds cu care a înregistrat hitul „Full House” în 1958. De-a lungul anilor Sid Haig a avut numeroase apariţii şi în seriale de televiziune precum „Gunsmoke”, „Get Smart”, „Mary Hartman, Mary Hartman”, „Charlie’s Angels” sau „The A-Team”.

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator
GSP.RO

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator

Horoscop 7 aprilie 2020. Fecioarele văd viitorul în tonuri sumbre
HOROSCOP

Horoscop 7 aprilie 2020. Fecioarele văd viitorul în tonuri sumbre