Artista este plină energie la 62 de ani și surprinde de fiecare dată cu aparițiile sale. De mai bine de 30 de ani, Silvia Dumitrescu și Florin Ochescu trăiesc o frumoasă și sinceră poveste de dragoste. Cei doi au reușit să mențină aprinsă flacăra iubirii, iar artista a spus care este secretul căsniciei sale.

silvia-dumitrescu-si-sotul-1Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Chiar dacă au trecut 30 de ani de când sunt împreună, sentimentele lor sunt mai puternice pe zi ce trece. Silvia Dumitrescu a mărturisit că relația lor s-a bazat întotdeauna pe încredere și respect, dar și pe libertatea fiecăruia.

„E vorba despre potrivire aici. El face parte din aceeași zonă a meseriei, pentru că se ocupă tot cu muzica. Suntem independenți, pentru că ne-am dat această libertate. Nu se bagă niciunul pe felia celuilalt și totul a pornit de la încredere, respect. Bineînțeles că din prima am avut această îndrăgosteală și aceste sentimente frumoase, dar acum parcă sunt din ce în ce mai profunde”, a declarat Silvia Dumitrescu în emisiunea lui Cristi Brancu.

Între artistă și soțul ei este o diferență de vârstă de 8 ani. Recent, Florin Ochescu a împlinit 70 de ani, mai exact pe 9 februarie. Chitaristul a făcut parte din trupa Holograf din 1990 până în 1993. Silvia Dumitrescu și Florin Ochescu s-au căsătorit în anul 1993, iar împreună au împreună un băiat, pe Iulian Ochescu, în vârstă de 29 de ani. Fiul celor doi este pianist.

Chitaristul mai are încă un băiat pe numele Florin Ochescu Jr din relația pe care a avut-o cu Dida Drăgan.

Urmărește-ne pe Google News