MENIU CAUTĂ

Silvia Dumitrescu și soțul ei au împlinit 25 de ani de la căsătorie. Artista a făcut anunțul despre relația lor

Distribuie

Silvia Dumitrescu și soțul ei au împlinit 25 de ani de la căsătorie. Artista a mărturisit în direct la cum au sărbătorit momentul și ce vor face în curând. 

Din cauza unei răceli,  Silvia Dumitrescu și soțul ei nu au sărbătorit așa cum ar fi trebuit, însă plănuiesc o petrecere mai mare, unde îi vor avea alături pe cei mai dragi oameni din viața lor.

„Noi suntem sărbătoriții. Suntem la fel de îndrăgostiți ca în prima zi. Ne-am comandat ceva acasă, suntem foarte răciți. (…) Cred că vom face și o nuntă de argint, când se mai încălzește, să spunem ghiocei de argint”, a spus Silvia Dumitrescu la Antena Stars.

Silvia Dumitrescu a dezvăluit în urmă cu ceva timp, cum se menține în formă. Artista recunoaște că nu mănâncă sănătos. Un motiv întemeiat pentru ea să-și consume caloriile făcând mult sport. Astfel că, dacă vara aleargă la malul mării, Silvia Dumitrescu slăbește iarna pe patinoar.

Citește și

EXCLUSIV VIDEO/Românii chiar au talent! Bartoș și Smiley i-au învățat pe „omologii” lor străini cum să ”coloreze” emisiunea

Citește mai multe despre Aniversare, casatorie și sot pe Libertatea.

Comentarii